Προβλέψεις F1 Mexico: Από πού θα έρθουν οι εκπλήξεις;

Προβλέψεις F1 Mexico: Ο Verstappen είναι σχεδόν ασταμάτητος φέτος και αν ο αγώνας ακολουθήσει τα σημάδια, έχει άλλη μια νίκη που έχει ολοκληρωθεί ήδη στο Μεξικό. Η πίστα ταιριάζει απόλυτα με το αυτοκίνητο και τον κινητήρα της Red Bull και ο Ολλανδός οδηγός έχει κερδίσει τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες εκεί.

Ωστόσο, δεν είναι όλα για τον Verstappen. Υπάρχουν άλλοι 19 οδηγοί στο grid που αγωνίζονται

δύσκολα για να αφήσουν το στίγμα τους – είτε πρόκειται για τον καλύτερο τερματισμό της χρονιάς, είτε για ένα πρώτο βάθρο, είτε για λίγους βαθμούς για να αλλάξουν τη συνολική τους θέση στο πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Στη F1, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάχες για εξερεύνηση κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου Grand Prix, από τους τρεις κορυφαίους οδηγούς στην πρώτη πρακτική μέχρι τις γενικές θέσεις τερματισμού στον ίδιο τον αγώνα, καθώς και περιστατικά, αυτοκίνητα ασφαλείας και κόκκινες σημαίες.

Oι ενισχύσεις στοιχήματος προσφέρουν την ευκαιρία να έχετε καλύτερες αποδόσεις για δημοφιλή σενάρια – και στο Μεξικό, ο Lewis Hamilton για να κερδίσει είναι στο 11/1 (από 10/1) ενώ ο Lando Norris για να τερματίσει στους δύο πρώτους είναι 6/1 ( αντί για 11/2).

Ο George Russell δεν έχει τερματίσει στο βάθρο από τον Ιούνιο και θα μπορούσε πραγματικά να το κάνει για να παραμείνει στη μάχη με τον Norris και τον Charles Leclerc για τις θέσεις του πρωταθλήματος (που μπορεί να λένε ότι δεν σημαίνουν τίποτα, αλλά πραγματικά το κάνουν!). Είναι στο 5/2 στο bet boost, 9/4 διαφορετικά.

Ο Fernando Alonso είναι ένας άλλος οδηγός που πρέπει να σκοράρει. Η φόρμα του στην αρχή της σεζόν, όταν έμοιαζε σαν πρόκληση για τον τίτλο με την Aston Martin, έχει ξεθωριάσει και πλέον κινδυνεύει να γλιστρήσει κάτω από την τέταρτη θέση. Μια πρώτη εξάδα θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και είναι 9/4 boost ή 2/1.

Προβλέψεις F1 Mexico 

Για να παρακολουθείτε τη δράση, όπου κι αν βρίσκεστε μεινετε συντονισμένοι στο Engine Power εδω στο SPORTIME ένα καλό μέρος για να τα δείτε όλα – καλύπτοντας όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε, από όλες τις προπονήσεις, μέσω των κατατακτήριων, των σπριντ και του ίδιου του αγώνα.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDMotoGP Ταϊλάνδης: Όταν πας με τα φιλαράκια Ταϊλάνδη και παθαίνεις HangoverH COTA δεν είναι για F1 αλλά για WRC παραπονιούνται οι οδηγοίΗ κατάταξη MotoGP 2023 μετά το Grand Prix ΑυστραλίαςΠροβλέψεις F1 Mexico: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Φέτος, όλοι γνώριζαν στους πρώτους αγώνες ότι ο Verstappen θα κέρδιζε ξανά τον τίτλο. Τώρα που το έκανε, τα μάτια στράφηκαν στο να επικεντρωθούν στο βραβείο των επιλαχόντων – και με τέσσερις αγώνες να απομένουν, υπάρχει ακόμα η μικρή πιθανότητα ανατροπής.

Η σπινθηροβόλος φόρμα της Red Bull θα πρέπει να σημαίνει ότι ο Sergio Perez είναι σίγουρος για δεύτερος πίσω από τον συμπαίκτη του, αλλά δεν έχει ακόμη κλείσει τη συμφωνία. Ο τρίτος Χάμιλτον είναι 39 πόντους πίσω και κλείνει, αλλά παρά την κακή φόρμα του Πέρεθ, θα πρέπει να ξεπεράσει τη γραμμή, με πιθανότητες 1/3.

Πιο ενδιαφέρον είναι αν ο Perez μπορεί να προσθέσει άλλη μια νίκη στους δύο απολογισμούς του αυτή τη σεζόν. Είναι στο 8/1 για τρεις και πάνω, με την εντός έδρας πίστα του τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Εκτός από το ζευγάρι της Red Bull, ο Carlos Sainz είναι ο μόνος άλλος νικητής του αγώνα και έχει 33/1 για να διπλασιάσει τον τρέχοντα απολογισμό του .

Προβλέψεις F1 Mexico: ΚΑΤΑΠΑΣΗ ΡΕΚΟΡ
Πλέον έχουν περάσει τρεις αγώνες – συμπεριλαμβανομένων των Σπριντ – από τότε που ο Verstappen κέρδισε τον τίτλο και ο Ολλανδός οδηγός έχει αφήσει το στίγμα του ως ένας από τους πιο κυρίαρχους πρωταθλητές της F1, κερδίζοντας ρεκόρ 10 σερί αγώνες και 16 ρεκόρ στη σεζόν μέχρι στιγμής.

Έσπασε επίσης το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σερί μετατροπής των pole positions σε νίκες – ένα ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο σπουδαίος Michael Schumacher – και αναμφισβήτητα τρεις από τις καλύτερες νίκες του στη σεζόν ήταν στο Μπαχρέιν, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Ήταν δύο ακόμη νίκες για τον Verstappen στο Austin – Sprint και κύριος αγώνας – αλλά δεν ήταν τόσο καλό για τον πλησιέστερο αντίπαλο του Hamilton, ο οποίος αποκλείστηκε από μια καλή δεύτερη θέση λόγω τεχνικής παράβασης . Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί κρίσιμο στο κυνήγι του για τη δεύτερη θέση.

Προβλέψεις F1 Mexico:  Αυτό βοήθησε επίσης τον συμπαίκτη του Τζορτζ Ράσελ να κερδίσει μερικούς πόντους στην προσπάθειά του να πετύχει την τέταρτη θέση του στην περσινή σεζόν της F1 – αν και με τον Νόρις να προβιβάζεται στη δεύτερη θέση μετά τον θάνατο του Χάμιλτον, ο πιλότος της McLaren κυνηγά επίσης τους Αλόνσο και Σάινζ .

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Top Story F1 : Τιμωρία σε Χάμιλτον Λεκλέρκ και αποκλεισμό από το GP της ΑμερικήςΣυνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μετά το Αμερικάνικο Grand PrixΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα