Πρόστιμο: Κι όμως…έκοψαν σε 70χρονο διαβητικό που ήθελε να πάει στο νοσοκομείο!

Ίσως να μην τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα. Αυτή τη φορά, πρόστιμο δέχθηκε ένας διαβητικός από την αστυνόμια επειδή ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Πρόστιμο από την Αστυνομία δέχθηκε ένας 70χρονος διαβητικός που κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο.

Ένας διαβητικός λοιπόν, ο οποίος παρακολουθείται από γιατρό στο Λαϊκό Νοσοκομείο έκοψαν αστυνομικοί, παρά το γεγονός ότι αυτός είχε χαρτιά που βεβαίωναν την ανάγκη μετακίνησης του.

Την αυστηρότητα τους, σε έναν 70χρονο διαβητικό αποφάσισαν να εξαντλήσουν τα μέλη της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.

Σύμφωνα

με καταγγελία, την οποία και δημοσιεύει το Newspaper.gr, ο εν λόγω άντρας ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδεινωθεί. Αυτό έχει σαν συνέπεια ο ίδιος να κατεβαίνει στην Αθήνα, καθώς ο γιατρός που τον παρακολουθεί εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι ο 70χρονος είχε μαζί του την ιατρική βεβαίωση, αυτή δεν ήταν αρκετή για να πείσει τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν στο μπλόκο που υπήρχε στα διόδια της Πελασγίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του κοπούν δύο πρόστιμα συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Το ένα ήταν στις 28 Δεκεμβρίου και το δεύτερο στις 23 Ιανουαρίου. Ο 70χρονος διαβητικός κατέθεσε ενστάσεις για τα πρόστιμα, αυτές όμως απορρίφθηκαν. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως όπως υποστηρίζει ο ίδιος, σε άλλα μπλόκα του Αυτοκινητοδρόμου, όπου και τον σταμάτησαν αστυνομικοί δεν του βεβαίωσαν πρόστιμα καθώς κατανόησαν τους λόγους του ταξιδιού του.



Πρόστιμα 300 ευρώ: «Παγώνουν» και κρίνεται η νομιμότητα τους!

Πρόστιμο 300 ευρώ: «Παγώνουν» προσωρινά όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας για τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβάλλονται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πρόστιμα 300 ευρώ: Με πράξη της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) εισήχθη να επιλυθεί ως πρότυπη-πιλοτική δίκη. Θέμα το ζήτημα της συνταγματικότητας και νομιμότητας των διοικητικών προστίμων των 300 ευρώ που επιβάλλονται από την ΕΛΑΣ. Αυτό αφορά όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, στις δημόσιες συναθροίσεις και όχι μόνο.

Στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου (17 Νοεμβρίου 2020) πραγματοποιήθηκαν μαζικές κινητοποιήσεις. Επιβλήθηκαν από την ΕΛΑΣ 94 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, τα οποία επιβλήθηκαν καθώς παραβιάστηκε η από 13.11.2020 απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως ανέφερε, για «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας (κίνδυνος διασποράς κορονοϊού COVID-19)», αποφασίσθηκε η απαγόρευση όλων των δημόσιων συναθροίσεων στο σύνολο της επικράτειας, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα από 15 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00 π.μ. έως και τις 18 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:00.

Το άρθρο Πρόστιμο: Κι όμως…έκοψαν σε 70χρονο διαβητικό που ήθελε να πάει στο νοσοκομείο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα