Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ – Μανωλίδης: Χρωστούμενο στη Λειψία

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ 29/11/2018. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του Europa League αναζητούμε τις ευκαιρίες. Υπάρχουν όμιλοι που είναι στο όριο και παιχνίδια που αξίζουν το ποντάρισμά μας. Όπως αυτό ανάμεσα στις δύο Ρεντ Μπουλ.

Απολογισμός

Μακράν η χειρότερη, για τη στήλη, αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέσσερις επιλογές το διήμερο που πέρασε, ούτε μία πετυχημένη. Ούτε το αμφίσκορο στο ματς της Τότεναμ κόντρα στην Ιντερ, ούτε το

Χ2 της Λιβερπουλ απέναντι στην Παρί ΣΖ επιβεβαιώθηκαν. Περισσότερη μελέτη, λοιπόν. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Μπακάλικη σκέψη

Επισήμως δεν υπάρχει καμία σύνδεση, πια, ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Λειψία. Ναι, τους πιστέψαμε. Η διοίκηση είναι κοινή. Αυτή της Ρεντ Μπουλ. Από την αρχή σε αυτό τον όμιλο κάναμε μια… μπακάλικη σκέψη. Κάθε μία θα πάρει από τρεις βαθμούς στον όμιλο. Κάπως έτσι, αν θυμάστε, είχαμε προτείνει το διπλό στην αναμέτρηση του α’ γύρου ανάμεσα σε Λειψία και Σάλτσμπουργκ. Σε λογική fun bet. Πέρασε.

Ας είμαστε σοβαροί. Μπορεί να είναι χρωστούμενα. Πράγματι, είναι πιθανό. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρό ποντάρισμα σε μια τέτοια εικασία όμως. Δεν είμαστε πίσω από τις συζητήσεις των υπευθύνων. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή η Σάλτσμπουργκ μοιάζει να είναι καβάλα στο άλογο (4Χ4) και η Λειψία να έχει ανάγκη το τρίποντο. Έχει την ποιότητα να περάσει από την Αυστρία, έχει μεγαλύτερη κίνητρο και το διπλό πληρώνει αρκετά καλά. Αποτελεί τη βασική επιλογή της ημέρας.

Αρκετά υψηλή η απόδοση της Ρέιντζερς. Αν μη τι άλλο εντός έδρας η ομάδα του Τζέραρντ έχει δείξει πως είναι πολύ σκληρό καρύδι. Γενικώς, ευρωπαϊκά, δεν χάνει καθόλου εύκολα. Οι «διαμαρτυρόμενοι» έχουν αποκτήσει χαρακτήρα. Μπροστά τους έχουν την πρόκληση που λέγεται Βιγιαρεάλ. Στην Ισπανία είχαν αποδράσει με το διπλό. Με νίκη σήμερα αγγίζουν την πρόκριση. Παίζεται o άσος σε DNB.

Θα κάνουν την έκπληξη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Τέλος ποντάρουμε στη… Βασίλισσα του Γιουρόπα Λιγκ. Για τη Σεβίλλη ο λόγος. Κερδίζει στο Βέλγιο τη Σταντάρ και ξεμπερδεύει σε ότι αφορά την πρόκριση. Η ομάδα της Λιέγης πρέπει να παίξει επιθετικά, να κυνηγήσει τη νίκη. Μόνο έτσι θα έχει ελπίδες. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν δυσκολίες στο να ανοίξουν κλειστές άμυνες. Απόψε όμως δεν θα βρουν τέτοια.

Βασική επιλογή
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ 2 2,40 (Interwetten)

Μονό
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2 `1,90 (Interwetten)

Αξίζει το ρίσκο
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 DNB 2,40 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

The post Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ – Μανωλίδης: Χρωστούμενο στη Λειψία appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα