Πρεμιέρα για την «εκρηκτική» Ιωάννα Μαλέσκου (vids)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα (31/8) στον ΣΚΑΪ η πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου, που όπως πάντα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η γνωστή και… καυτή παρουσιάστρια, ήταν αρκετά αγχωμένη στον πρόλογο της, θέλοντας να καλωσορίσει τους τηλεθεατές, στη νέα αυτή προσπάθεια που αρχίζει στην εκπομπή «Love it».

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση και δυσκολεύομαι να μιλήσω…», ήταν τα πρώτα της λόγια στους τηλεθεατές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Μικρούτσικος: Το μήνυμα της συντρόφου του για την εμφάνισή του στο Big Brother (pic-vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει δίπλα της, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Η εκπομπή στα πρώτα της θέματα ασχολήθηκε με την πρεμιέρα του «Big Brother» και πρώτος καλεσμένος της σεζόν ήταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι Χάρης Βαρθακούρης.

View this post on Instagram

Βάδιζε στο μονοπάτι της ζωής με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Μίλα από καρδιάς και ταυτίσου με καθαρές πράξεις. Διαφοροποιήσου από ό,τι δε σου ταιριάζει, χαμογέλα και προχώρα. Με σεβασμό, διαφάνεια και αξιοπρέπεια. Να είσαι ο εαυτός σου. Από Δευτέρα 31/8 το ραντεβού μας θα είναι καθημερινό. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά. Love it @loveitskaitv.gr @giorgosfoteinakis @mairyland__

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou) on Aug 23, 2020 at 11:03am PDT

View this post on Instagram

Να μένετε με αυτούς που σας κάνουν να χαμογελάτε και κυρίως με αυτούς που δε χαμογελούν χωρίς εσάς. Make up & styling @mairyland__ @giorgosfoteinakis

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou) on Aug 12, 2020 at 12:50pm PDT

View this post on Instagram

Ο Θεός βγάζει ανθρώπους από τη ζωή σου, γιατί έχει ακούσει συζητήσεις που εσύ δεν άκουσες. Make up & styling @mairyland__ Dress @boutique.2.1 @giorgosfoteinakis

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou) on Aug 8, 2020 at 4:28am PDT

Το άρθρο Πρεμιέρα για την «εκρηκτική» Ιωάννα Μαλέσκου (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα