Πού ζουν οι αγαπημένοι μας οδηγοί F1; 7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Για να κρατήσετε το μυαλό σας απασχολημένο καθώς περιμένετε τον επόμενο αγώνα και την έναρξη της νέας σεζόν, σκεφτήκαμε να σας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο πού περνούν τον χρόνο τους οι νυν και πρώην οδηγοί της Formula 1 όταν είναι εκτός grid.

Πιθανότατα όλοι γνωρίζουμε την έννοια της εποχικής συναισθηματικής διαταραχής, αλλιώς γνωστή ως – περιμένετε – SAD. Είναι μια κατάσταση
μελαγχολίας που επηρεάζει τους περισσότερους ανθρώπους κατά τους ψυχρότερους μήνες, αλλά για μερικούς, μπορεί επίσης να εμφανιστεί καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός.

Για τους οπαδούς της Formula 1, η εποχιακή συναισθηματική διαταραχή σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Είναι μια κατάσταση θλίψης και μελαγχολίας που ξεκινά όταν τελειώνει η σεζόν του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και βασικά διαρκεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου, όταν ξεκινά μια νέα σεζόν.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι το γεγονός που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της άνοιξης, τουλάχιστον για όσους από εμάς δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν της F1.

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:   Formula 1 Driver Houses για να ονειρευτείτε κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Για να κρατήσετε το μυαλό σας απασχολημένο καθώς περιμένετε τον επόμενο αγώνα ή την έναρξη της νέας σεζόν, σκεφτήκαμε να σας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο πού περνούν τον χρόνο τους οι νυν και πρώην οδηγοί της Formula 1 όταν είναι εκτός grid.

Οι περισσότεροι οδηγοί στο grid είναι αρκετά ιδιωτικοί σχετικά με την προσωπική τους ζωή, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα: οδηγήστε για να επιβιώσετε (αυτό ήταν μια λεπτή ώθηση για εσάς να δείτε τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix στο F1, αν για κάποιο τρελό λόγο δεν το έχετε κάνει ήδη).

Σχεδόν όλοι οι οδηγοί έχουν μια κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία στο Μονακό, για προφανείς φορολογικούς λόγους, αλλά ορισμένοι από αυτούς έχουν επίσης απόμερες επαύλεις και σπίτια στη λίμνη σε άλλα μέρη του κόσμου.

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστικά όταν είσαι ένας παγκοσμίου φήμης οδηγός που αγωνίζεται στη Formula 1, την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Λοιπόν, εδώ είναι μια σύνοψη με επτά αστέρια της F1 και τα υπέροχα ακίνητα που αποκαλούν σπίτι.

1. Η απομονωμένη ελβετική αγροικία του Sebastian Vettel

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1: Τώρα κοιτάξτε, όλοι γνωρίζουμε ότι ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel είναι ίσως μια από τις πιο ιδιωτικές φιγούρες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχεδόν όλοι οι οδηγοί έχουν μια κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία στο Μονακό, για προφανείς φορολογικούς λόγους, αλλά ορισμένοι από αυτούς έχουν επίσης απόμερες επαύλεις και σπίτια στη λίμνη σε άλλα μέρη του κόσμου.

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστικά όταν είσαι ένας παγκοσμίου φήμης οδηγός που αγωνίζεται στη Formula 1, την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Λοιπόν, εδώ είναι μια σύνοψη με επτά αστέρια της F1 και τα υπέροχα ακίνητα που αποκαλούν σπίτι.

2.Η πολυτελής έπαυλη του Kimi Räikkönen στο Baar της Ελβετίας

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Ο αγαπημένος μας – και δυστυχώς, πλέον συνταξιούχος – γκρινιάρης οδηγός της F1 Kimi Räikkönen είναι επίσης κάτοικος Ελβετίας και έχει μια υπέροχη έπαυλη στο Baar, έναν δήμο στο κεντρικό καντόνι του Zug.

Ο πρώην οδηγός της Scuderia Ferrari και της Alfa Romeo πλήρωσε 24 εκατομμύρια δολάρια για την πολυτελή κατοικία του στην Ελβετία το 2009 και φέρεται να την ονόμασε “Butterfly” για λόγους άγνωστο σε εμάς.

Η βίλα έχει περίπου 3.000 τετραγωνικά πόδια χώρο διαβίωσης, και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γιατί, λοιπόν, ο χειμώνας είναι αρκετά κρύος στην Ελβετία.

Φήμες λένε ότι ένας από τους περιστασιακούς γείτονες του Kimi είναι ο πρώην συμπαίκτης του στη Ferrari, Sebastian Vettel, ο οποίος έχει επίσης ένα ακίνητο στην ίδια γειτονιά.

Τέλος, το σπίτι της Kimi Räikkönen περιλαμβάνει επίσης ένα υπόγειο γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 αυτοκίνητα.

Εκεί πιθανότατα διατηρεί τη Ferrari SF71H του, στην οποία κέρδισε τον τελευταίο του αγώνα για τη Scuderia Ferrari στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών του 2018.

Οι άνθρωποι της Ferrari του έκαναν δώρο το μονοθέσιο της F1 το 2020, πιθανώς σε μια προσπάθεια να φτιάξουν τη διάθεση του απίστευτα ίσιο Φινλανδό οδηγό.

Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ποια ήταν η απάντηση του Kimi, και είναι κάτι σαν “Bwoah.” Α, τι κρίμα που θα το κερδίσουμε” Δεν ακούω πια αυτή τη θρυλική φράση στο grid της F1…

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 13. Daniel Ricciardo’s Swanky Los Angeles Mansion

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Ο αγαπημένος μας — θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη, ο μόνος — αστείος άνθρωπος στο πλέγμα, ο Daniel Ricciardo είναι τόσο ύπαιθρος όσο έρχονται.< /span>

Είναι Αυστραλός, επομένως οι αγαπημένες του ασχολίες περιλαμβάνουν το σερφ, το παρέα στην παραλία, το μπάσκετ, την πεζοπορία, την ποδηλασία, τη γυμναστική στον καυτό αυστραλιανό ήλιο και το να μας χαρίζει ένα τέλειο χαμόγελο στο < ένα i=1>εξώφυλλο περιοδικών.

Αλλά ο χαρούμενος οδηγός της McLaren αγαπά επίσης την Καλιφόρνια και περνά πολύ χρόνο στο Σαν Ντιέγκο και στο Λος Άντζελες.

Ο Ricciardo μετακόμισε για πρώτη φορά στο L.A. το 2014 και αγόρασε το πρώτο του σπίτι εκεί το 2018 για 13 εκατομμύρια δολάρια. Το bachelor pad του βρίσκεται στην περιοχή του Beverly Hills Post Office, που σημαίνει ότι ο ταχυδρομικός κώδικας του δεν είναι άλλος από το 90210.

Το σπίτι του Daniel Ricciardo χτίστηκε αρχικά τη δεκαετία του 1960 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, εξαιρετική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, μια πισίνα, ένα σπα και μια τεράστια βεράντα που είναι ιδανική για να διασκεδάσει τους επισκέπτες με τις «παπούτσες» δεξιότητές του.

Ένα πρόσθετο μπόνους: η κορυφαία τοποθεσία στο Μπέβερλι Χιλς σημαίνει ότι οι γείτονες του Ricciardo είναι ως επί το πλείστον A-listers όπως ο John Legend, η Nicole Kidman, ο Jason Statham, και η Τζένιφερ Λόρενς.

4. Το λαμπερό ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στο Μανχάταν

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα έχετε βαρεθεί να βλέπετε το πρόσωπο του Sir Lewis Hamilton να κολλάει όλες τις ειδήσεις χρόνο με το χρόνο, σεζόν με τη σεζόν.

Έχει επτά παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό του, κάτι που μόνο ένας άλλος οδηγός έχει πετύχει στην ιστορία της Formula 1, ο Michael Schumacher.

Τώρα, ο Lewis Hamilton είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές όλων των εποχών, με καθαρή περιουσία που εκτιμάται σε πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια, επομένως έχει πολλά ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Έχει μια τετραώροφη έπαυλη στο Δυτικό Λονδίνο, καθώς και ένα λαμπερό διαμέρισμα στη Γενεύη, ένα τεράστιο διαμέρισμα στο Μονακό και ένα ρετιρέ πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Μανχάταν, στην οδό Vestry 70.

Ο Lewis ‘Get-in-there’ Hamilton αγόρασε το πολυτελές ρετιρέ έναντι 40,7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019, περίπου την ίδια περίοδο που έβαλε προς πώληση άλλο ένα ακίνητο στο Μανχάταν. Ο Χάμιλτον είχε προηγουμένως ένα ρετιρέ τριών επιπέδων 8.900 τετραγωνικών ποδιών στην 443 Greenwich Street, και είναι αρκετά αστείο, δεν έζησε καν εκεί.

Είχε όντως μερικούς πολύ φανταχτερούς γείτονες, όπως η Meg Ryan, η Bella Hadid και το δύναμο ζευγάρι Jessica Biel και Justin Timberlake, μεταξύ άλλων. Το 2021, ο αστέρας της F1 πούλησε το εκπληκτικό ρετιρέ του Tribeca για ένα εκπληκτικό ποσό 49,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη πώληση στο κέντρο του Μανχάταν της χρονιάς.

Οι νέες ανασκαφές του Λιούις Χάμιλτον στο Μανχάταν είναι ακόμη πιο πολυτελείς από το πρώην ρετιρέ του στην Tribeca.

Το 70 Vestry Street είναι ένα άλλο καταφύγιο διασημοτήτων – μεταξύ των γειτόνων του Hamilton είναι το πρώην supermodel Gisele Bündchen και ο σύζυγός της, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Tom Brady.

Αλλά αυτό το κτίριο είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό μαγνήτη διάσημων, είναι επίσης ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό θαύμα, σχεδιασμένο από τη θρυλική αρχιτεκτονική εταιρεία Robert A.M. Stern Architects.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;WRC: Μια υπενθύμιση η ομάδα Β δεν ήταν μόνο 4WD22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:

Το 70 Vestry Street αναπτύχθηκε από Related Companies και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Hudson και απαράμιλλη ιδιωτικότητα – αυτό ακριβώς που αναζητούν διασημότητες υψηλού προφίλ όπως ο Lewis Hamilton.

Το κτίριο διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και περιφραγμένη αυλή και πάνω από 12.000 τετραγωνικά πόδια υψηλής ποιότητας ανέσεις, όπως πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, καφετέρια και πολλά άλλα.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το σπίτι του Lewis Hamilton στο Μανχάταν, αλλά ξέρουμε ότι 70 Vestry Street προσφέρει κατοικίες που κυμαίνονται από 1.900 έως πάνω από 7.000 τετραγωνικά πόδια και ενσωματώνουν από δύο έως επτά υπνοδωμάτια, ανάλογα με τη διάταξη.

Πολλές από τις μονάδες περιλαμβάνουν βιβλιοθήκες, τζάκια, ακόμη και βεράντες με οπισθοδρόμηση με θέα στο ποτάμι. Αυτές είναι οι ανέσεις που αξίζουν έναν επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, πιστεύουμε.

5.Ο Μάικλ και ο Μικ Σουμάχερ ζουν σε ένα εκτεταμένο ελβετικό κτήμα

Ο πρώην Γερμανός οδηγός της F1 Michael Schumacher, αναμφισβήτητα ο καλύτερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 (είμαστε προφανώς οπαδοί της Ferrari), κατοικεί σε ένα τεράστιο κτήμα στο Gland της Ελβετίας.

Ο Κόκκινος Βαρόνος, όπως τον αποκαλούσαν κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη Scuderia, υπέστη ένα βίαιο ατύχημα στο σκι το 2013 και έκτοτε αναρρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η οικογένεια Schumacher είναι κατανοητό πολύ ιδιωτική και πολύ λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για την υγεία και την εξέλιξη του συνταξιούχου οδηγού. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναρρώνει στην τεράστια ιδιοκτησία του στην όχθη της λίμνης της Γενεύης.

Το κτίριο διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και περιφραγμένη αυλή και πάνω από 12.000 τετραγωνικά πόδια υψηλής ποιότητας ανέσεις, όπως πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, καφετέρια και πολλά άλλα.

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το σπίτι του Lewis Hamilton στο Μανχάταν, αλλά ξέρουμε ότι 70 Vestry Street προσφέρει κατοικίες που κυμαίνονται από 1.900 έως πάνω από 7.000 τετραγωνικά πόδια και ενσωματώνουν από δύο έως επτά υπνοδωμάτια, ανάλογα με τη διάταξη.

Πολλές από τις μονάδες περιλαμβάνουν βιβλιοθήκες, τζάκια, ακόμη και βεράντες με οπισθοδρόμηση με θέα στο ποτάμι. Αυτές είναι οι ανέσεις που αξίζουν έναν επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, πιστεύουμε.

6. Το απομονωμένο φινλανδικό σπίτι στη λίμνη του Valtteri Bottas

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1:  Μετά την αποχώρηση του Kimi Raikkonen από το άθλημα, ο οδηγός της Alfa Romeo Valtteri Bottas είναι πλέον ο μόνος Φινλανδός στο grid. Ευτυχώς για εμάς, ο πρώην συμπαίκτης του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes είναι πολύ πιο ομιλητικός — και πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Valtteri Bottas γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φινλανδία, επομένως προφανώς ασχολείται με τα χειμερινά σπορ και τα απομονωμένα σπίτια στη λίμνη που βρίσκονται βαθιά μέσα στα φινλανδικά δάση.

Του αρέσει επίσης να το ιδρώνει στη σάουνα, να πίνει πολύ φανταχτερό καφέ και είναι ένας έμπειρος ποδηλάτης – πιθανώς έχουμε την κοπέλα του, την Αυστραλή ποδηλάτη δρόμου Τίφανι Κρόμγουελ, υπεύθυνη για αυτό.

Ο Φινλανδός οδηγός όντως έχει κατοικία στο Μονακό, όπως κάνουν οι περισσότεροι αθλητές σήμερα, αλλά η καρδιά του βρίσκεται στη Φινλανδία, στο άνετο εξοχικό του ανοιχτό σπίτι με θέα σε μια παγωμένη λίμνη.

Μοιράστηκε μια γεύση από τη ζωή του στο Twitter και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν είναι ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μεγάλες βόλτες στην παραλία και κάθεται στον καναπέ παρακολουθώντας Netflix. Αντίθετα, ο καθένας τους προπονείται σκληρά, κάνει το δικό του, χωριστά αλλά μαζί.

7. Ο Fernando Alonso είναι ιδιοκτήτης υπερπολυτελών ακινήτων σε όλο τον κόσμο

7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1: Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ένας από τους πιο κακούς διασημότητες στον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον Ισπανό οδηγό αγώνων από την εποχή του στη Formula 1, όπου κέρδισε δύο πρωταθλήματα οδηγών με τη Renault, το 2005 και το 2006. Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά της αγωνιστικής καριέρας του Alonso.

Έχει επίσης κερδίσει δύο φορές το εμβληματικό 24 Hours of Le Mans, συμμετείχε σε τρεις σειρές IndyCar και τερμάτισε 13ος στο Ράλι Ντακάρ 2020. Υπάρχει ακόμη και μια σειρά ντοκιμαντέρ πέντε μερών για όλες τις αγωνιστικές του περιπέτειες στο Amazon Prime, με την ονομασία “Fernando.” Αξίζει σίγουρα να το παρακολουθήσετε!

Με τόσες διακρίσεις αγώνων και δεκαετίες εμπειρίας, ο Fernando Alonso έχει επίσης συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων.

Φυσικά, όπως και όλοι οι άλλοι οδηγοί στη λίστα μας, ο οδηγός της Alpine F1 εκτιμά το απόρρητό του, επομένως δεν γνωρίζουμε πολλά για τις ιδιότητές του. Όμως γνωρίζουμε ότι έχει πολυτελείς κατοικίες στο Ντουμπάι, την Οξφόρδη, την Ελβετία και την Ισπανία.

Ο Αλόνσο φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς διαμερίσματος στο Ντουμπάι αξίας άνω των 150 εκατομμυρίων δολαρίων και συνήθιζε να έχει μια μεγάλη ιδιοκτησία στο Mont-sur-Rolle, έναν μικρό δήμο στην Ελβετία.

Όταν έγινε οδηγός της Scuderia Ferrari, ο Alonso μετακόμισε στο Λουγκάνο, μια πόλη στη νότια Ελβετία, κοντά στα ιταλικά σύνορα. Είναι υπερ-μυστικός, επομένως δεν ξέρουμε πραγματικά πού βρίσκεται το σπίτι του ή ακόμα και πώς μοιάζει.

Ωστόσο, η έρευνά μας συνάντησε ένα καινοτόμο οικιστικό έργο της Herzog & DeMeuron στις όχθες της λίμνης Λουγκάνο, όπου η ομάδα του έργου απαριθμεί έναν «Fernando Alonso», μεταξύ άλλων.

Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος Fernando που γνωρίζουμε και αγαπάμε, ή απλώς μια σύμπτωση; Προς το παρόν, το σπίτι του Fernando Alonso παραμένει μυστήριο, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι μάλλον πέρα ​​από το λαμπερό ακόμη και για τα πρότυπα της F1.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
σπιτια, φορμουλα 1, φορμουλα, οδηγοι, formula 1, sebastian vettel, los angeles, beverly hills, nicole kidman, jason statham, lewis hamilton, kimi raikkonen, alfa romeo, grid, επηρεάζει, καιρος, σημαίνει, νέα, αντ, netflix, sebastian, vettel, kimi, ferrari, alfa, mclaren, bachelor, pad, beverly, hills, office, john, legend, jason, hamilton, ειδήσεις, schumacher, ryan, justin, brady, εταιρεία, ταξι, taxi, motor, festival, real, game, hudson, mercedes, twitter, renault, hours, amazon, alpine, μυστήριο, fia, γερμανος, εκθεση γενευης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, αλλαγη ωρας 2013, αντ, ακινητα, αυτοκινητα, θρυλος, ισπανια, ιταλικα, λονδινο, μπασκετ, ντοκιμαντερ, ντουμπαι, τζακια, υγεια, ωθηση, alfa, alfa romeo, amazon, formula 1, game, mclaren, office, real, ryan, αρθρο, αξιζει, ανθρωπος, απιστευτα, αρχιτεκτονικη, αστερια, ατυχημα, βιλα, βομβα, βρισκεται, γεγονος, γειτονια, γευση, γινεται, γκρινιαρης, δυστυχως, δειτε, δωρο, εγινε, αιθουσα, υπαρχει, ελβετια, εννοια, εξελιξη, επηρεάζει, εποχη, επτα, ερευνα, ερχονται, εταιρεία, ζωη, ιδια, θεα, θαυμα, κυρια, κτιριο, κτημα, λογο, λορενς, μακρια, ματια, μηνες, μυστήριο, μικρο, μονακο, μυαλο, μυστικα, ομαδα, οδηγος, οικογενεια, οξφορδη, οπισθοδρομηση, οχθη, οχθες, πεζοπορια, πισινα, πισινες, ρετιρε, σαουνα, σεζον, σειρες, σιγουρα, σειρα, σπιτι, τρια, φινλανδια, φορα, χαμογελο, αγνωστο, αγωνας, αυλη, αυστραλιανο, bachelor, beverly, beverly hills, brady, data, εφαρμογη, εξοχικο, festival, vettel, fia, john, grid, hamilton, hills, hudson, jason, jason statham, justin, justin timberlake, kimi, kimi raikkonen, κοπελα, καρδια, κρυος, legend, lewis hamilton, los angeles, alpine, μοιαζει, netflix, taxi, nicole kidman, hours, pad, πληροφοριες, ποδια, πωληση, renault, sebastian vettel, sebastian, schumacher, σημαίνει, slot, τρελο, θεματα, υπεροχη, motor, χειμωνας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα