Πόσο «πιστός» είναι τελικά ο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος;

Ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι της «γαλανόλευκης», με τον ίδιο να αναφέρει μάλιστα ότι θέλει να μάθει Ελληνικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δίνοντας συνέντευξη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» μίλησε για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδος, με τον 56χρονο τεχνικό να αναφέρει πως έχει συμβόλαιο έως τον Μάρτιο του 2024 και περιμένει να του γίνει ανανέωση.

Παράλληλα,

ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, χαρακτήρισε δεδομένη την παραμονή Πογέτ στον πάγκο της «γαλανόλευκης». «Συνεχίζει στην Εθνική και θα είμαι υποστηρικτής του Πογέτ έστω και με το λάθος που έκανε. Το άνοιξα το θέμα στο συμβούλιο. Ήταν άστοχο που έγινε θέμα αυτό το ποσό με τον συνεργάτη του Πογέτ, και αναφέρομαι στο ποσό των 8000 ευρώ.

Δεν έπρεπε ο Πογέτ να δημιουργήσει θέμα. Δεν έπρεπε και εμείς να αδρανήσουμε για το θέμα. 8.000 ευρώ είναι η οφειλή όπως μου είπε το λογιστήριο. Από το διοικητικό συμβούλιο όταν τέθηκε το θέμα, μου είπαν για την οφειλή ότι φθάνει στα 10.200 ευρώ μικτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα