Πόπη Τσαπανίδου: Η δήλωσή της για την καραντίνα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Πολλά αρνητικά σχόλια έφερε η συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή «Dot», όπου αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η δήλωση που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου, για την καραντίνα λόγω κορονοϊού σε συνέντευξη που έδωσε.

Σε κάποια σημεία εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρή αφήνοντας υποννοούμενα ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του ιού στη χώρα μας.

«Είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση

που αρρωστήσουμε. Δεν υποφέρουμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Στα σπιτάκια μας καθόμαστε, βλέπουμε τις ταινίες στις τηλεοράσεις μας, επικοινωνούμε με skype με τον κόσμο, πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, βγαίνουμε να τρέξουμε», σημείωσε συμπληρώνοντας με χιούμορ «τι πατάς, 6, για να τρέξεις; Σε καμία περίπτωση ο φόβος δεν σώζει.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Κυρία Τσαπανίδου, είστε τόσο ανεγκέφαλη ή ότι έχει μείνει μέσα είναι τόσο ποτισμένο με αυτή τη σιχαμερή "δήθεν" αριστερίλα? Προσπαθείτε να μας πείτε τι?? Ότι αν είχαμε 10.000 ΜΕΘ, η οδηγία θα ήταν "κυκλοφορείτε ελεύθερα γιατί και να κολλήσετε δεν πειράζει, έχουμε ΜΕΘ".

— Χαμηλοβλεπούτσα (@downlookin_cock) March 30, 2020

Η Πόπη Τσαπανίδου σήκωσε το λάβαρο της Επανάστασης!
Επίταξη τώρα!#κορονοιος #Covid_19 #καραντινα pic.twitter.com/gUl5ZecZbV

— Αδιάκριτος (@adiakrit0s) March 30, 2020

Ρε κοίτα που κάναμε την Τσαπανίδου πρόσωπο της ημέρας. Στον αφρό τα λιμά της βοθροδημοσιογραφίας με τις αποψάρες επί παντός επιστητού.
Αν συμφωνεί με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα τη ρωτήσαμε;;;#μενουμε_σπιτι

— Angie (@angie22gr) March 29, 2020

Η λοιμωξιολόγος Πόπη Τσαπανίδου εξηγεί στον ΣΚΑΙ γιατί ο Τσιόδρας λέει ανοησίες για τα τεστ. Ο πολύς ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει και την ευφυϊα.

— TETRADIS,O KAIROS (@GeorgeTetradis) March 29, 2020

Η Τσαπανίδου που δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς γιατί είμαστε μέσα. Πώς ακριβώς έγινε μεγάλη και τρανή δημοσιογράφος;

— Sotiris Katselos (@Katselos) March 29, 2020

Σωστα καθομαστε μεσα κ.Τσαπανιδου,για να μη μπορει να βρει ξενιστή ο #κορονοιος κ χρειαστούμε εντατική.Στα πιο προηγμένα κρατη δεν υπαρχουν χιλιαδες εντατικες για καθε έναν πολιτη που ασθενεί.Οσες χώρες δεν επεβαλαν καραντινα το κανουν μετα απο αλλεπάλληλους θανάτους νοσούντων.

— Υποψιασμένη (@krinos21) March 29, 2020

The post Πόπη Τσαπανίδου: Η δήλωσή της για την καραντίνα που ξεσήκωσε αντιδράσεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα