Ποντένσε: «Να γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

O Ντανιέλ Ποντένσε επισήμανε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να τελειώσει το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού σκόραρε κόντρα στο νικηφόρο 2-1 κόντρα στους Αγρινιώτες, φτάνοντας τα 2 γκολ

στο Πρωτάθλημα (σε 11 συμμετοχές), ενώ έχει συνολικά 3 τέρματα και 2 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (σε 19 συμμετοχές). Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποντένσε:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε το ματς. Παίξαμε καλά και νικήσαμε. Βάλαμε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πραγματικά είχαμε υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δείξαμε την ενέργεια που είχαμε στο πρώτο. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτήν τη σημαντική νίκη. Έπρεπε, όμως, να έχουμε βάλει και τρίτο και τέταρτο γκολ για να είμαστε πιο άνετοι και όχι να μετατρέψουμε ένα εύκολο παιχνίδι σε δύσκολο, στα τελευταία λεπτά».

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρώτη θέση: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι πλησιάζουμε την πρώτη θέση. Όμως, θα πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο καλοί και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα, ώστε να βρεθούμε στην πρώτη θέση».

The post Ποντένσε: «Να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα