Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλά όπλα»

Με μεγάλο σεβασμό ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (24/10, 20:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός των Ρώσων Ζοάν Πλάθα τόνισε ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν πολλές λύσεις στο ρόστερ τους, ενώ στάθηκε στον Νικ Καλάθη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Πέταξε για Αγία Πετρούπολη (pics)

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πλάθα:

«Ο

Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φρεντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο λόου ποστ. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, δεν αλλάζουμε πολύ την προσέγγισή μας και εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στου αντιπάλου.

Έχουμε τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτούς. Όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Ο Ζούμπκοφ δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως και για τον Βορόνοφ που θα λείψει 10-15 μέρες. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες», κατέληξε ο Πλάθα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλά όπλα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα