Πιτίνο: «Θα γίνουμε υγιείς»

Αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Λιθουανούς για το μπασκετικό τους πνεύμα και την αγάπη τους για το άθλημα.

Αρχικά, ο Πιτίνο είπε: «Κάναμε λάθη επιθετικά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε post καταστάσεις μακριά από την ρακέτα και

αυτό δεν μπορεί να δουλέψει σε μία ομάδα όπως αυτή.

Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε τις καταστάσεις που έπρεπε, στο δεύτερο μας οδήγησαν σε παγίδες και σε σουτ, που δεν είναι το δυνατό μας σημείο.

Γυρίσαμε σε αυτά που αναγκάζουν αυτή την ομάδα να χάνουν εκτός έδρας. Ήταν ακόμα ένα μάθημα, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Ερωτηθείς τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Τους έσπρωξαν στο ζωγραφιστό, αλλά μετά το κάναμε αυτό μακριά από την ρακέτα. Εσύ το αναγνώρισες αυτό, αλλά οι παίκτες μου όχι!

Όταν πας στα αποδυτήρια, να τους το πεις σε παρακαλώ! Είμαι εντυπωσιασμένος με τους ανθρώπους εδώ, τρομερές εγκαταστάσεις. Έχω δει λίγα πράγματα σαν αυτό εδώ. Αγαπάτε το μπάσκετ, το πνεύμα σας είναι εξαιρετικό».

Προτού κλείσει, ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε: «Θα γίνουμε υγιείς, θα βελτιωθούμε. Θέλουμε το επίπεδο μας να συμβαδίζει με το πνεύμα των φιλάθλων μας.

Είδαμε ανθρώπους να οδηγούν έξι μέρες για να έρθουν να μας δουν. Θα μπει στην ομάδα και ο Πέιν, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο σουτ. Ευχαριστώ».

Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 82-69: Χάνει και στην ισοβαθμία

The post Πιτίνο: «Θα γίνουμε υγιείς» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα