Πιτίνο: «Μόνο για τον Κόμπι μίλησα στους παίκτες»

Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του στ’ αποδυτήρια.

Ο Αμερικανός προπονητής, συγκλονισμένος από τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, άνοιξε την ψυχή του στην κάμερα της Cosmote

TV.

Ο Πιτίνο επεσήμανε ότι μίλησε στους παίκτες του μόνο για τον Κόμπι Μπράιαντ και όχι για την αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι δεν υπολογίζει τον αντίπαλό του. Αλλά προτίμησε να περάσει διάφορα μηνύματα, μέσω της ζωής του Κόμπι Μπράιαντ και όσα πρέσβευε.

«Όλος ο κόσμος του μπάσκετ- και όχι μόνο- είναι πικραμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός προπονητής. «Πριν τον αγώνα, δεν μίλησα στους παίκτες μου για μπάσκετ αλλά για τον Κόμπι Μπράιαντ. Θυμάμαι ότι τον είχα εντοπίσει όταν ακόμα έπαιζε στο Λύκειο. Όμως δεν πέρασε ποτέ από το Κολεγιακό καθώς έγινε ντραφτ το 1996».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός, συγκίνηση για τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Πιτίνο στάθηκε ακόμα και στα όσα έκανε ο Κόμπι. «Είπα στους παίκτες μου, στ’ αποδυτήρια, ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν βελτιωνόταν μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος. Μια φορά, θυμάμαι , είχα ρωτήσει τον θρύλο των Πάτριοτς, τον Μπιέλιτσεκ για το ποιος ήταν ο κορυφαίος ομιλητής… Ο αθλητής που σε ενέπνευσε περισσότερο. Μου απάντησε αμέσως ότι ήταν ο Κόμπι».

Καταλήγοντας ο Ρικ Πιτίνο επεσήμανε: «Ο Κόμπι ήταν ένας σπουδαίος ηγέτης. Και σπουδαίος πατέρας. Συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των ανθρώπων που χάθηκαν στο δυστύχημα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πιτίνο: «Μόνο για τον Κόμπι μίλησα στους παίκτες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα