Πιτίνο: Αποθέωσε Παναθηναϊκό, ξέχασε τον Γιαννακόπουλο

Ο Ρικ Πιτίνο ξέχασε να αναφέρει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ανάμεσα σε εκείνους που έχτισαν τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Ο Αμερικανός τέως προπονητής της ομάδας ανέβασε ένα post στο twitter στο οποίο έκανε αναφορά στις κινήσεις που έκαναν στις μεταγραφές οι πράσινοι.

Ο 66χρονος κόουτς τόνισε ότι λατρεύει την ομάδα που έφτιαξαν ο Μάνος (σ.σ.: εννοούσε τον Μάνο Παπαδόπουλο) και οι προπονητές και ότι με τις προσθήκες των Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον λύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν πέρσι στο σουτ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν έκανε, όμως, καμία αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός και να έρθουν στην ομάδα παίκτες σταρ και φυσικά πανάκριβοι όπως οι Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον.

Μέσα σε όλα ο Πιτίνο θυμήθηκε και ένα από τους τέως παίκτες του στον οποίο είχε αδυναμία, τον Ιαν Βουγιούκα και του υπενθύμισε ότι το λίπος του σώματός του πρέπει να είναι στο 12%.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ρικ Πιτίνο για το νέο Παναθηναϊκό: «Λατρεύω την ομάδα που ο Μάνος και οι προπονητές έφτιαξαν στον Παναθηναϊκό. Έλυσαν τα προβλήματα στο σουτ σε μεγάλο βαθμό με τις αποκτήσεις των Τζίμερ Φριντέτ και Ουες Τζόνσον. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσε ο άνθρωπός μου, ο Ίαν. 12% λίπος σώματος φίλε!», ανέφερε ο Αμερικανός προπονητής.

Love the team Manos and the coaches have put together for @paobcgr. They addressed the shooting problems in a big way with the additions of Jimmer Ferdette and Wes Johnson. Also excited to see my guy Ian resign. 12% body fat my man!

— Rick Pitino (@RealPitino) July 29, 2019

The post Πιτίνο: Αποθέωσε Παναθηναϊκό, ξέχασε τον Γιαννακόπουλο appeared first on sportime.gr.

Keywords