Πιπιλή: «Λαϊκισμός οι δωρεάν μάσκες, ας πάνε σε ένα ραφείο να ράψουν» (vid)

12:53 6/5/2020 - Πηγή: Sportime
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, στην τοποθέτησή της μίλησε για λαϊκισμούς με τις δωρεάν μάσκες, τονίζοντας πως ο κόσμος μπορεί να πάρει στο ραφείο και να ράψει.

Μεγάλο θέμα έχει ανοίξει σχετικές με τη μάσκα και το αν αυτές θα πρέπει να διατεθούν δωρεάν προς τον κόσμο.

Η Φωτεινή Πιπιλή, έκανε λόγο για «λαϊκιστικές και επικίνδυνες για την κοινωνία αθλιότητες που έχουν να κάνουν με τη δωρεάν μαζική χρήση της μάσκας».

«Κύριε πρόεδρε επειδή ακούγονται συνεχώς από αυτή την αίθουσα τέτοιου είδους λαϊκιστικές και επικίνδυνες για την κοινωνία

αθλιότητες που έχουν να κάνουν με την δωρεάν μαζική χρήση της μάσκας, γιατί δεν μπορεί οι οικογενειακός προυπολογισμός να ανεχθεί και ένα λαό που στο παρελθόν σε ένα κομμάτι του δυστυχώς πείστηκε από αυτούς τους λαικισμους. Βέβαια μετά έσπασε τα μούτρα του. Θέλω με την ευκαιρία να πω ότι ως γυναίκα και ρε παιδί μου που δεν έχω χάσει και τα βασικά του τι σημαίνει η νοικοκυροσήνη. Υπάρχει τόσο απλή μέθοδος για να ράψουμε οι γυναίκες και κάποιοι άντρες στο ραφείο της γειτονιάς τους που πάνε για το φερμουάρ και το κουμπί να παραγγείλουνε και 5 ρημάδες υφασμάτινες μάσκες. Επιτέλους με την λαϊκισμό, εκτός και αν κάποιοι εδώ μέσα εξυπηρετούν συμφέροντα μαζικής πώλησης με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου σε μάσκες», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

The post Πιπιλή: «Λαϊκισμός οι δωρεάν μάσκες, ας πάνε σε ένα ραφείο να ράψουν» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα