Πήγαν να δουν την ομάδα τους να παίζει και έμειναν χωρίς δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια (Προσοχή σκληρές φωτογραφίες)

21:54 8/3/2024 - Πηγή: Sportime

Πήγαν να δουν την ομάδα τους να παίζει και έμειναν χωρίς δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια, οπαδοί των Chiefs, στο ανοιχτό Arrowhead Stadium στο Κάνσας Σίτι.

Πάνω από 30 οπαδοί των Chiefs χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ σε πολλούς από αυτούς έγινε ακρωτηριασμός δακτύλων των ποδιών και των χεριών λόγων κρυοπαγημάτων.

Μιλάμε για περιστατικά που αφορούν στον αγώνα των Miami Dolphins και των Kansas City Chiefs που έγινε σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου.

Πήγαν να δουν την ομάδα τους
να παίζει και έμειναν χωρίς δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια

«Οι εξειδικευμένοι γιατροί μας και η ομάδα ειδικών φροντίδας συνεχίζουν να θεραπεύουν και να παρακολουθούν την επούλωση των ασθενών για την αντιμετώπιση μακροπρόθεσμων αναγκών και αναμένουμε περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες καθώς εξελίσσονται οι τραυματισμοί τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου HCA Midwest Health.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το foxweather.com, το παιχνίδι των Dolphins με τους Chiefs δεν ήταν το πιο κρύο που παίχτηκε ποτέ στην ιστορία του NFL.

Το παιχνίδι που έγινε στο περισσότερο κρύο στην ιστορία είναι το περιβόητο «Ice Bowl» το 1967 μεταξύ των Green Bay Packers και των Dallas Cowboys όπου η θερμοκρασία ήταν στους -25 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν εξέτασαν τα σκουλήκια του Τσερνόμπιλ

Η Πινάρ των Αδάνων – Έγινε αγνώριστη από τις πλαστικές

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα