Περιβολάρης στο Sportime για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι υποκριτική πέρα για πέρα»

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου, Παντελής Περιβολάρης μίλησε στο Sportime για θέματα που καίνε. Για την στάση των κομμάτων στο φλέγον ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αλλά και για την πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη, Ερντογάν.

Ο Παντελής Περιβολάρης κατακεραυνώνει το ΠΑΣΟΚ για την στάση του: «Ακούσαμε το ΠΑΣΟΚ

να προτείνει να μην πάει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τουρκία. Ποιος το είχε πει πρώτος αυτό; Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Το ΠΑΣΟΚ γίνεται ακόλουθος της Ελληνικής Λύσης. Είναι φοβερό»

Και προσθέτει ο Παντελής Περιβολάρης για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Καμιά χώρα δεν μπορεί να κάνει εξωτερική πολιτική κρυπτόμενη. Δε γίνεται. Δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά. Ο Ανδρέας Λοβέρδος και εγώ προσωπικά όταν ανήκα στο ΠΑΣΟΚ ήμασταν κάθετα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Υπάρχουν όλες οι σχετικές τοποθετήσεις.

Αντίθετα, η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη για το θέμα των Σκοπίων είναι υποκριτική. Το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά είχε ταχθεί εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ψηφίσει υπέρ στα όργανα του ΠΑΣΟΚ».

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα