Πέπε για Ρονάλντο: «Τον θαυμάζω γιατί είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (vid)

11:04 3/4/2021 - Πηγή: Sportime
Την αποθέωση από τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του, Πέπε γνώρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο αμυντικό να τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Πέπε: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έγινε αντικείμενο συζήτησης το τελευταίο διάστημα για την αντίδραση του μετά το γκολ που δεν μέτρησε στο αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Σερβίας, όμως ο συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του στην

Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, επέλεξε αυτή τη στιγμή για να τον αποθεώσει!

Πέπε και Κριστιάνο Ρονάλντο συνυπήρξαν στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 έως το 2017 και μαζί κατάφεραν να οδηγήσουν τους «μερένγκες» σε διακρίσεις και τρόπαια. Σήμερα ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται για λογαριασμό της Πόρτο, ενώ ο «CR7» φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μπορεί να πίκρανε πρόσφατα στο UEFA Champions League τον Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο, φρόντισε όμως να τον γλυκάνει με τα καλά του λόγια!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο βραζιλιάνικο κανάλι TNT Sports, ο Πέπε δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

«Θαυμάζω πολύ τον Κριστιάνο.  Για μένα, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, γιατί κατάφερε να κάνει ό,τι κανείς δεν έκανε. Κέρδισε τίτλους στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας», τόνισε ο Πέπε για τον συμπατριώτη του.

Em EXCLUSIVA ao @ArthurQuezada, Pepe não poupou elogios ao amigo Cristiano Ronaldo e explicou porque o considera o melhor da história! 1⃣ O zagueiro vai estar em campo em Porto x Chelsea na próxima quarta, às 15h30, no @EstadioBR e na TNT! #CasaDaChampions pic.twitter.com/rGmWx21k0s

TNT Sports Brasil (@TNTSportsBR) April 2, 2021

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρονάλντο – Γιουβέντους: Ετοιμάζει… βαλίτσες για Μαδρίτη

Ρονάλντο: Σε δημοπρασία το πεταμένο περιβραχιόνιο για να σωθεί παιδί έξι μηνών!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα