Πέδρο Μαρτίνς για μεταγραφές: «Θα πάρουμε έναν ακόμα εξτρέμ»

Για το ματς με τη Σλόβαν, τη μεταγραφική ενίσχυση και τους ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε σε καυτά θέματα που απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως για το πόσους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν ακόμα. Αφότου δήλωσε ευχαριστημένος με το ρόστερ, προανήγγειλε μια ακόμα μεταγραφή.

Παράλληλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το 2-2 στη Μπρατισλάβα κόντρα σε μια ομάδα με δέκα παίκτες.

Για την πρόκριση και το ματς με τη

Σλόβαν:

«Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa. Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες.»

Τους στόχους στην Ευρώπη:

«Να φτάσουμε πιο μακριά απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν ακόμα ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε:

«Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης: UEFA Ranking: «Ανάσα» για την ΕλλάδαΟλυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν ελπίδες!

Champions League – Κλήρωση: Αυτά είναι τα οκτώ γκρουπ

Ερέτρια: Θρίλερ με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος – Βρέθηκε νεκρός στο όχημά του

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα