ΠΑΣ Γιάννινα: Βράζουν με τη διοίκηση οι οργανωμένοι

22:04 2/8/2019 - Πηγή: Sportime

Δεν είναι κρυφό πως οι σχέσεις της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον κόσμο τα τελευταία χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο. Είναι πολλά αυτά που χρεώνουν οι οπαδοί στον Γιώργο Χριστοβασίλη και τους συνεργάτες του.

Μέσα σε όλα ήρθαν και τα νέα διαρκείας. Οι τιμές δεδομένου ότι η ομάδα υποβιβάστηκε, προκαλούν. Και οι αντιδράσεις ήταν άμεσες.

Η πρώτη ανακοίνωση ήταν προ δύο ημερών από τον Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Έχοντας τηρήσει σιγή ιχθύος όλον αυτόν τον καιρό,μόνο και μόνο για το καλό της ομάδος,

αλλά και για να δούμε τα πεπραγμένα της διοίκησης, ήρθε η στιγμή να γράψουμε όλα αυτά που νιώθουμε.

Η ανυπαρξία της διοίκησης καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζον, αλλά κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μαζί με τον προπονητή και τους παίχτες, υποβιβασαν αμαχητί την ομάδα, μόνο οργή μπορεί να μας γεμίσει.

Παρατηρούμε την προσπάθεια της διοίκησης να μαζέψει τα ασυμμαζευτα ψάχνοντας και γράφοντας δικαιολογίες για την αναδιάρθρωση όπου η ίδια ψήφισε πρώτη. Τόλμησε δε, να προσλάβει για δικηγόρο πρόεδρο άλλης ΠΑΕ που όλα αυτά τα χρόνια συκοφαντεί την ομάδα μας, μηδέν τσίπα!!!

Περισσότερο από όλα, μας εξοργίζει ο πολιτικός αγώνας που έκανε ο πρόεδρος κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν άρχισε να διαφαίνεται η μη τήρηση των τηλεοπτικών. Από ότι αποδεικνύεται, δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για τον υποβιβασμό της ομάδος καθώς τα κέρδη θα ήταν ίδια. Αραγε, πόσο περήφανος νιώθει σήμερα, που η κυβέρνηση που τάχθηκε υπέρ μέσω της ομάδος, τον πρόδωσε; Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί πολιτικό αγώνα μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΥΓ. Δε μπορεί η ΠΑΕ να πανηγυρίζει για τις σταθερές τιμές των διαρκείας όταν με τα νέα δεδομένα της αναδιάρθρωσης, η τιμή ανά αγώνα αυξάνεται.

ΥΓ1. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή της ομάδας και τον συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσει τον προκάτοχό του και να προσέξει τα λαμόγια που κάθονται στον πάγκο».

ΠΑΣ Γιάννινα: Η σκυτάλη στην Αθήνα

Την Παρασκευή (2/8) ήρθε η ανακοίνωση των Disorder Blue. Οι τελευταίοι, μάλιστα, αναφέρθηκαν μόνο στο κομμάτι των διαρκείας και όχι συνολικά στο τι έγινε φέτος και τι φταίει, όπως η ανακοίνωση που είχε προηγηθεί.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Μέχρι και ο τελευταίος αμερόληπτος φίλος της ομάδας καταλαβαίνει ότι οι τιμές των εισητηρίων διαρκείας έτσι όπως ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ για την σεζόν 2019-20 δεν είναι απλά ακριβές. Είναι πιο ακριβές από πέρσυ. Το αρμόδιο επιτελείο της ΠΑΕ όμως δεν είναι ούτε άχρηστο, ούτε ηλίθιο. Γνωρίζει και με το παραπάνω ότι με αυτές τις πολιτικές δημιουργεί γκρίνια, ξενέρα και αποστροφή στον κόσμο της ομάδας. Και αυτό ακριβώς επιδιώκει να πετύχει. Όλες οι κινήσεις της την τελευταία δεκαετία εντάσσονται στην ίδια στρατηγική η οποία θέλει να διώξει τον κόσμο του ΠΑΣ από το γηπεδο.Βέβαια το σχέδιο ξανθοποίησης της ομάδας μας δουλεύει ρολόι μόνο στον βαθμό που το επιτρέπουμε.

ΠΑΣολέδες, ο μόνος τρόπος να πάμε κόντρα στα σχέδια τους είναι να μην αφήσουμε το γήπεδο. Θέλουν ένα γήπεδο άδειο, τυφλό και βουβό όσο αυτοί οι μπαταχτσίδες θα τρίβουν τα χέρια τους με τις διάφορες βρωμοδουλειές τους. Όσο τα καταφέρνουν ο χαρακτήρας της ομάδας μας αλλάζει, η μαγκιά της χάνεται, το μεγαλείο της καταστρέφεται, η μία κατρακύλα έρχεται μετά την άλλη, η ξεφτίλα δίνει την θέση της στην ντροπή και ανάποδα.

ΠΑΣολέδες, φέτος πάμε κόντρα στην παραίτηση και στη μιζέρια. Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ του ΣΕΒΑΣΜΟΥ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που πάει ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Στήριξη στην κερκίδα. Στήριξη στον ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα. Στήριξη στα group των οργανωμένων».

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Βράζουν με τη διοίκηση οι οργανωμένοι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα