ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει του προπονητή μέσα στη βδομάδα

18:27 2/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει… Εντός της εβδομάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη.

Υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα τελειώσουν. Όπως έχουμε ενημερώσει, οι Ηπειρώτες περιμένουν την τελική απάντηση του Μιχάλη Γρηγορίου σε πρώτη φάση. Ο 45χρονος τεχνικός παντρεύτηκε στη Δράμα το Σάββατο (1/6) και δεν αποκλείεται ακόμη και τη Δευτέρα (3/6) να γίνει το τελικό ραντεβού μαζί του.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτιμούν πως

έχει όλο το πακέτο για να τους επαναφέρει στη Super League. Στο παρελθόν είχε ανεβάσει την Κέρκυρα, άλλωστε, την οποία κατάφερε (εντός αγωνιστικών χώρων) να την κρατήσει ισάριθμες φορές στην κατηγορία.

Αυτό δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα δε δουλεύονται και άλλες περιπτώσεις. Υπήρξαν προπονητές από το εξωτερικό που κέντρισαν το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων». Κάποιες δεν ήταν εύκολες, άλλες δεν προχώρησαν. Έχουν ξεχωρίσει δύο επιλογές από την κεντρική Ευρώπη. Ενδεχομένως να μην είναι και οι μοναδικές. Ωστόσο, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μία σιγουριά πως μέχρι το φινάλε της εβδομάδας όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό έχει πάει πίσω τον σχεδιασμό προς το παρόν. Για τη Super League 2, βέβαια, τα χρονικά περιθώρια δεν είναι τόσο στενά, αφού το πρωτάθλημα αργεί να ξεκινήσει.

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει του προπονητή μέσα στη βδομάδα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα