ΠΑΣ Γιάννινα: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Νιαρχάκος

Eνα μεγάλο «κεφάλαιο» κλείνει για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επί 9,5 χρόνια τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Δημήτρης Νιαρχάκος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχει ήδη υποβάλλει την παραίτηση του και η διοίκηση αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Παραίτηση που θα σηκώσει πολύ… σκόνη στο σύλλογο, η οποία έσκασε σαν… βόμβα. Και όλα αυτά μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας (Kύπελλο)!

Ο πρώην πλέον, τεχνικός διευθυντής, ο οποίος έχει ενημερώσει διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα για την ειλημμένη απόφαση του, έχει συνδέσει

το όνομα του με μεγάλες στιγμές του συλλόγου, όπως η συμμετοχή στο Europa League τη σεζόν 2016-17. Πιστώνεται πολλές καλές μεταγραφές, όπως και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Για λίγες μέρες ακόμη ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παραμείνει στα καθήκοντά του. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από διαβουλεύσεις που είχε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Νιαρχάκος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα