ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόπηκε» ο Οσάβε, υπογράφει ο Γκαρντάφσκι!

ΠΑΣ Γιάννινα: Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime. Δεν θα αποκτηθεί ο Αγγλονιγηριανός, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει ο Γερμανοπολωνός μπακ.

Στο… πόντο ένα ακόμα ρεπορτάζ του (e) sportime για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο φύλλο της 28ης Ιουλίου έγραψε χαρακτηριστικά ότι: «Για τους υπό δοκιμή Οσάβε και Γκαρντάφσκι, από όσα έδειξαν στη Νάουσα οι δύο ποδοσφαιριστές, αν θα μείνουν και οι δύο θα είναι τεράστια έκπληξη. Ο πρώτος ειδικά είναι πολύ δύσκολος. Ο Γερμανοπολωνός έχει τις πιθανότητες του».

Η αποφάσεις διοίκησης και τεχνικού

τιμ ήρθαν να επιβεβαίωσουν πλήρως το ρεπορτάζ. Ο Οσάβε που συμμετέχει ένα 10ημερο στις προπονήσεις απορρίφθηκε και αποχωρεί.

Εκτός από το ιστορικό τραυματισμών δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο το διάστημα παρουσίας του στις προπονήσεις.

Αντιθέτως για τονΓκαρντάφσκι, ο οποίος επίσης είναι για μεγάλο διάστημα άπραγος, ο Ηρακλής Μεταξάς άναψε το πράσινο φως για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει.

Η απόφαση να αποκτηθεί ο Γερμανοπολωνός μπακ ανοιγει διάπλατα το δρόμο για να παραχωρηθεί δανεικός ο Πηλιός, σκέψη για την οποία είχατε ενημερωθεί επίσης από το Sportime.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Λουμόρ και ο μάνατζερ του Ιτούρμπε! (vid)

Άρης – Αστάνα: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου την είχε πέσει και εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Με έχει βιάσει ο θείος μου»

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα