ΠΑΣ Γιάννινα: Κάποια στιγμή θα του το έδινε

Δεν χρειάζεται να γράψεις ή να πεις πολλά για το διπλό στο ΟΑΚΑ. Και μόνο που τελευταία φορά που κατάφερε κάτι αντίστοιχο επί της ΑΕΚ ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ήταν 30 χρόνια πριν, αρκεί. Θα μνημονεύεται αυτό το αποτέλεσμα και τα επόμενα χρόνια. Και νίκη τέτοιας σημασίας την πιστώνονται όλοι.

Μας έχει συνηθίσει στα μεγάλα ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα να είναι καλά διαβασμένος. Δεν αποτελεί έκπληξη

που ήταν και πάλι. Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε ένα από τα καλύτερά του κοοτσαρίσματα και οι παίκτες του τα έδωσαν όλα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα το να έχει τις φυσικές δυνάμεις και να τρέχει όλο το 90λεπτο. Οι Ηπειρώτες το έχουν αυτό. Εκείνο που δεν είχαν στα προηγούμενα ματς, ήταν η συγκέντρωση για 90 λεπτά. Αυτό είχαμε αναφέρει και τις προάλλες. Κόντρα στην ΑΕΚ, όμως, σχεδόν κανείς δεν έχασε τη συγκέντρωσή του μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Αυτό ήταν από τα σημαντικότερα στοιχεία.

Φυσικά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους πρέπει να σε θέλει και λίγο. Δεν αρκεί να κάνεις καλό ματς εσύ. Ε αυτή τη φορά τον ήθελε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποια στιγμή, άλλωστε, θα του το έδινε. Δεν γινόταν να χάνει διαρκώς βαθμούς με τους μεγάλους στις λεπτομέρειες. Κάπου θα του χαμογελούσε και η τύχη.

Νίκη ψυχολογίας, νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και νίκη-οδηγός για τη συνέχεια. Απλώς θα πρέπει να γίνει και η κατάλληλη διαχείριση. Μετά το διπλό στο Περιστέρι, το πρώτο σημαντικό της φετινής σεζόν, ακολούθησε μία σειρά αγώνων με ένα τρίποντο σε 13 αγωνιστικές. Στόχος να μη γίνει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Η Λαμία είναι σαφώς βελτιωμένη, Παναιτωλικός και ΑΕΛ κάνουν μεταγραφές για να σώσουν την παρτίδα, αλλά με κάποια καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει την ευκαιρία να τους στείλει το δικό του μήνυμα. Ας την εκμεταλλευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Κάποια στιγμή θα του το έδινε εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα