ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν «βγήκε» του Λώλη στη Νίκαια

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο 19χρονος εξτρέμ έπαιξε δεύτερος επιθετικός στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό (0-0), αλλά στο ημίχρονο έγινε αλλαγή!

Πάει για φορ τον Γενάρη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι τότε όμως το κενό του άτυχου Πέδρο Κόντε θα καλυφθεί εκ των έσω. Το eSportime αποκάλυψε τη Τρίτη (21/9) οτι ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει ιδιαίτερα στον Μιλιντσεάνου και φαβορί

για να παίξει δίπλα ή λίγο πίσω από τον Περέα ήταν ο Ο Αλέξανδρος Λώλης.

Ο 19χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε βασικός το απόγευμα της Πέμπτης στη Νίκαια, αλλά στο ημιχρονο ο Ηρακλής Μεταξάς τον έκανε αλλαγή.
Άλλο καθαρό φορ πλην του Μιλιντσεάνου δεν υπάρχει στο ρόστερ. Το 4-4-2 που αρέσκεται να παίζει ο Μεταξάς έχει θέμα χωρίς τον Κόντε.

Το 4-2-3-1 είναι μια επιλογή, αλλά ούτε 10άρι έχει το ρόστερ.

Μέχρι τον Ιανουάριο, ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναγκαστεί να κάνει και αλχημείες μέχρι να έρθει ποδοσφαιριστής. Πάντως ο Λώλης θα πάρει κι άλλη ευκαιρία. Η διοίκηση θεωρεί οτι είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Πέρσι το καλοκαίρι, ο 19χρονος βρέθηκε με το… στυλό στο χέρι για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ανασταλτικά στα τρία πρώτα παιχνίδια ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε 10 με τόνο. Η δημιουργία και το σκοράρισμα είναι ένα θεματάκι που έχει ήδη διαγνώσει οτι υπάρχει ο κόουτς.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα