ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-0: Προβάδισμα με Παμλίδη (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-0: Έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε τη νίκη που του δίνει προβάδισμα -έστω και μικρό- εν όψει της ρεβάνς στην Ημαθία.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου είχαν πετάξει εκτός τον Λεβαδειακό, παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαν και να έχουν προηγηθεί στο 12′, όταν ο Παντελάκης έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή την κεφαλιά του Κανούλα.

Σταδιακά βρήκε πατήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα, είχε μία καλή στιγμή με τον Παμλίδη και μέχρι το ημίχρονο απείλησε

άλλη μία φορά με τους Κάστρο. Μπορεί να κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά έπαιζε σβηστά.

Το κλειδί, όμως, για εκείνον ήταν το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Μόλις στο 47′ ο Νάουμετς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Παμλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά εμτά θα μπορούσε ο Μπουκουβάλας να έχει «κλειδώσει» το τρίποντο με το σουτ του να φεύγει λίγο έξω. Τελικά η νίκη φάνηκε να… σιγουρεύεται για τους γηπεδούχους με την αποβολή του Πασά στο 61′. Εντυπωσιακό ότι ο τελευταίος είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να κάτσει στο προβάδισμά του και να μην πιέσει για δεύτερο γκολ και λίγο έλειψε να του κοστίσει με τον Κανούλα να αγγίζει την ισοφάριση στο 88′ και τον Χουτεσιώτη να του λέει «όχι». Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και σε αυτό συνέβαλε και ο τραυματισμός του Κάστρο. Έφυγε υποβασταζόμενος, μάλιστα, ο Κολομβιανός και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Τον αντικατέστησε ο Λιάσος, ο οποίος στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα λίγο έλειψε να σκοράρει πιάνοντας μία βολίδα στο 86′. Η μπάλα σταμάτησε, όμως, στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Ζιούλης, Οικονομόπουλος, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νάουμετς (75′ Νικολιάς), Κατράλης, Ξύδας (68′ Λεό), Παμλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Μανιώτης, Μουρατίδης, Πεταυράκης (46′ Πασάς), Πολύζος (79′ Πέντα), Μπλέτσας, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούδης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-0

The post ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-0: Προβάδισμα με Παμλίδη (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα