ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-1: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι

Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό που έδωσε με τη Βέροια, μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, στους «Ζωσιμάδες». Δεν είναι μόνο το τελικό 1-1, αλλά η γενικότερη εμφάνιση.

Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη δεν κατάφεραν να βγάλουν τρεξίματα, δεν πίεσαν όπως θα έπρεπε και έκαναν εύκολα λάθη. Έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μία κλειστή άμυνα.

Φυσικά ακόμη υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούν οι αδυναμίες που

παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Γι’ αυτό γίνονται, άλλωστε, και αυτά τα φιλικά.

Χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι δέχτηκαν στο 69′ γκολ από πλασέ του Σιμόνι. Εκείνοι ισοφάρισαν στο 84′ με πλασέ του Λιάσου μετά από συνδυασμό με τον Παμλίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν.
Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιουλής, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης, Πήλιος, Ζώγκος, Λώλης, Λιάσος, Βενετικίδης, Γώγος.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδωσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Μεληκιώτης, Κάνουλας, Σκαθαρούδης.
Έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Αλ., Τρούπκος, Μουρατίδης, Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βασιλτσής, Ιωάννου, Τσιμόπουλος.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-1: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα