Πάρτυ έκπληξη για τα 50α γενέθλια του Christian Horner

Μέσα στο πάρτι για τα 50ά γενέθλια του Christian Horner,η σύζυγος του Spice Girl, Geri, εκπλήσσει το αφεντικό της F1 Red Bull με καλεσμένους πολλά αστέρια του Holliwood

Αρκετά διάσημα πρόσωπα παρευρέθηκαν στο πάρτι, συμπεριλαμβανομένου ενός θρύλου των Rolling Stones

Η GERI HALLIWELL έκανε μια έκπληξη για τα 50α γενέθλιά της για τον σύζυγό της Christian Horner.

Πλήθος διάσημων προσώπων γιόρτασαν την ειδική

περίσταση με τον αρχηγό της Red Bull.

Η Emma Bunton, ο Gary Barlow, ο Sir Rod Stewart, η Geri και ο Ronnie Wood έκαναν σερενά με τον Horner 50ά γενέθλια του Christian Horner: Η Ginger Spice προσκάλεσε την Baby Spice την Emma Bunton και το ζευγάρι πόζαρε για μια φωτογραφία A-list, η οποία περιελάμβανε πολλά γνωστά αστέρια της μουσικής.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλMotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Οι θρύλοι του Rock n’ Roll Ronnie Wood και Sir Rod Stewart εμφανίστηκαν μαζί με τις συζύγους Sally Wood και Penny Lancaster.

Ο frontman των Take That Gary Barlow και ο τραγουδιστής της R&B Jade Jones συμπεριλήφθηκαν επίσης στη φωτογραφία και από τις δύο πλευρές, ο άνθρωπος της ώρας, Horner.

Οι πέντε τραγουδιστές του γκρουπ έκαναν σερενάτα στο αγόρι γενεθλίων με τον Barlow να αναλαμβάνει χρέη πιάνου.

Ο Christian Horner κέρασε για τα 50α γενεθλιά του μια τεράστια τούρτα γενεθλίων τριών επιπέδων την οποία απόλαυσε μαζί με ένα ρόφημα.

Υπήρχαν επίσης μέλη της Formula 1 με τον Bernie Ecclestone μαζί με τη σύζυγό του Fabiana Flosi στην εκδήλωση.

Ο Χόρνερ ανέβασε τη γεμάτη αστέρια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τη λεζάντα: «Χθες το βράδυ η υπέροχη σύζυγός μου Γκέρι με εξέπληξε εντελώς με ένα εντελώς απροσδόκητο δείπνο με μερικούς υπέροχους φίλους.

“Φαίνεται ότι κάνουμε συγκρότημα

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα