Παρουσίαση Aprilia Racing MotoGP 2024 με τους Aleix Espargaró και Maverick Viñales

Aprilia Racing MotoGP 2024 : Η preseason του MotoGP 2024 πλησιάζει στο τέλος της και μια μέρα πριν από την έναρξη της τελευταίας δοκιμής πριν από την έναρξη του μαθήματος στο Lusail International Circuit, θα πραγματοποιηθεί η δέκατη και προτελευταία παρουσίαση των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας.

Ήρθε η ώρα να αφαιρέσουμε το ύφασμα που καλύπτει την τελευταία επίσημη μοτοσυκλέτα που απομένει να παρουσιαστεί: η Aprilia RS-GP της Aprilia

Racing , η οποία εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στην επικράτεια του Κατάρ για να κάνει το λανσάρισμά της από εκεί.

Οι Ισπανοί Aleix Espargaró και Maverick Viñales θα επαναλάβουν ως κανονικοί οδηγοί για την εταιρεία Noale και θα συνοδεύονται από τον Ιταλό Lorenzo Savadori , ο οποίος συνεχίζει να λειτουργεί ως δοκιμαστής.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ. ώρα Ισπανίας (18:00 τοπική ώρα), αλλά η μετάδοση ροής έχει προγραμματιστεί στις 15:30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ:

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Aprilia RS-GP Racing MotoGP 2024 από τους Aleix Espargaró και Maverick Viñales
Η Aprilia Racing παρουσίασε τη μηχανή της για τη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2024.

Η Aprilia Racing ήταν η προτελευταία ομάδα – και η τελευταία επίσημη – που παρουσίασε τη μοτοσυκλέτα της για τη σεζόν 2024 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP: η Aprilia RS-GP που θα οδηγήσουν οι Ισπανοί Aleix Espargaró και Maverick Viñales και της οποίας η διακόσμηση κυριαρχεί στο μαύρο σχεδόν ομόφωνα.

” Τα τελευταία χρόνια, η Aprilia Racing έχει αναλάβει μια διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης. Πρώτα έγινε επίσημη ομάδα και μετά έβαλε τέσσερα ποδήλατα στην πίστα χάρη στη δορυφορική ομάδα “, λέει ο Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Aprilia Racing , ο οποίος επιβεβαιώνει ότι ο Miguel Ο Oliveira θα έχει επίσης μια επίσημη μοτοσυκλέτα και ο Raúl Fernández θα την παραλάβει αργότερα στην Trackhouse Racing, τη νέα ανεξάρτητη ομάδα των Ιταλών .

Μια σημαντική προσπάθεια με ξεκάθαρο στόχο : « Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο MotoGP και έχουμε όλα τα απαραίτητα για να μπορέσουμε να το κάνουμε. Έχουμε τέσσερις πολύ καταρτισμένους οδηγούς όπως ο Aleix, ο Maverick, ο Miguel και ο Raúl, ένα αγωνιστικό τμήμα που είναι γενναίο και ικανό να καινοτομεί, χωρίς να ξεχνάμε αυτή την πρέζα ιταλικής υπερηφάνειας που δεν βλάπτει ποτέ στους αγώνες », λέει.

ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΥΡΟ: Η APRILIA ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ MOTOGP ΤΟΥ 2024 ΑΠΟ ΤΗ LUSAIL

Aprilia Racing MotoGP 2024 : Εκεί που θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix, θα παρουσιαστούν τα επίσημα RS-GP: «Ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με το 2023, αυξημένες επιδόσεις και καινοτόμες λύσεις»

Ήταν ήδη μαύρο, και τολμηρό, αλλά αυτό το RS-GP 2024 στην έκδοση “Full black” είναι πραγματικά πιο ευκρινές, πιο προηγμένο, αεροδυναμικό και ” Aprilia “, όπως προφανώς τυπώθηκε μεταξύ των φέρινγκ και των εξαρτημάτων για να καλύψει το αναθεωρημένο πλαίσιο (σε άνθρακα ?), ένα στολίδι που η εταιρεία Noale αναπτύσσει για το ολοκαίνουργιο MotoGP της . Το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί τη σεζόν που θα ξεκινήσει στο Κατάρ είναι δημοφιλές, οι ιδιοκτήτες Aleix Espargarò και Maverick Vinales άρεσαν τις οδηγικές αισθήσεις .

Μια πραγματική βόμβα τεχνολογίας, το πρωτότυπο που σχεδιάστηκε στο Βένετο, έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο. Ο Massimo Rivola, στο επίκεντρο του έργου, υποστηρίζει τις χρωματικές και εννοιολογικές επιλογές: ” Όμορφη ζωντάνια, με ρομαντική πινελιά ” τα λόγια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Aprilia Racing ” Η καινοτομία είναι το κύριο vintage μοτίβο μας, στην πραγματικότητα, είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν , στην οποία θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Romano Albesiano, μηχανικός αναφοράς του μαύρου RS-GP, είναι επίσης χαρούμενος: «Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, αλλάζει η εμφάνιση, αλλά και η ουσία» εξηγεί « Ειδικά η αεροδυναμική είναι νέα, όπως το πλαίσιο, το ψαλίδι και άλλα μέρη. Η μελέτη στη γκαλερί του ανέμου είναι χρήσιμη για να κάνει το ποδήλατο να αποδίδει καλύτερα στην ευθεία, αλλά και στις στροφές. Είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε».

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Aprilia Racing MotoGP 2024 : Ο Paolo Bonora, Team Manager της επίσημης σύνθεσης, αμφισβητεί επίσης τον δορυφόρο Trackhouse : « Είμαστε περήφανοι για τη μοτοσυκλέτα του 2024, θα έχουμε 6, δηλαδή δύο για τους Aleix Espargarò, Maverick Vinales, Miguel Oliveira και αργότερα, Raul Fernandez. Η απόλαυση δύο ομάδων θα μας επιτρέψει να αναλύσουμε περισσότερα δεδομένα, με στόχο να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.”

Savadori, Vinales, Espargarò: αυτό το RS-GP υπόσχεται σπουδαία πράγματα

Εδώ είναι ο Lorenzo Savadori, ένας ικανός δοκιμαστής στο γήπεδο Noale: “Ένας καλός χειμώνας και γεμάτος προπόνηση ” είναι η αναφορά του “Ξεκινάμε καλά, ξεκινώντας από το νέο RS-GP: είναι ένα βήμα μπροστά, γι’ αυτό ευχαριστώ τον αγώνα τμήμα. Θα μπορώ να αγωνιστώ σε μπαλαντέρ, δηλαδή Χερέθ, Μουτζέλο και Άσεν. Ανυπομονώ να είμαι εκεί.”

Είναι η σειρά του Maverick Vinales, τώρα στον τρίτο του «ενάμιση χρόνο» με τα χρώματα της μάρκας: « Το να οδηγείς αυτό το MotoGP είναι απίστευτο πράγμα» περιγράφει τα συναισθήματα που νιώθεις στη σέλα» επίσης επειδή υπόσχεται να μεταμορφωθεί και Ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Κοιτάξτε αυτό το σχήμα, τι αποφασιστικότητα Οι δοκιμές πήγαν αρκετά καλά, εκτός από μερικές περίπλοκες στιγμές που επιλύθηκαν πολύ καλά. Ο στόχος είναι να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση.”

Τέλος, Aleix Espargarò, καπετάνιος & βετεράνος του γκρουπ: “Είμαι ενθουσιασμένος ” ο ενθουσιασμός “αυτή είναι η όγδοη σεζόν μου στην Aprilia. Έχω δυνατούς ανθρώπους μαζί μου, είμαστε προετοιμασμένοι για τη μάχη. Κάθε σεζόν είναι όλο και πιο σκληρή, νέοι Οι αντίπαλοι φτάνουν, αλλά βρισκόμαστε στο καλύτερο αγωνιστικό τμήμα, την καλύτερη στιγμή. Η μοτοσυκλέτα είναι σούπερ αγωνιστική, είμαι θετικός. Η αεροδυναμική έχει αλλάξει, μπορείτε να το νιώσετε στην οδήγηση, το έργο είναι πολλά υποσχόμενο.”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ APRILIA, VIÑALES: “ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ”

Με αφορμή την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας 2024 από την εταιρεία Noale, ο Ισπανός υπογράμμισε τον στόχο του για τη σεζόν

Aprilia Racing MotoGP 2024 :Το 2024 αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερα σημαντική σεζόν για τον Maverick Vinales , στον τέταρτο χρόνο του στις τάξεις της Aprilia και περιμένοντας το πολυαναμενόμενο άλμα ποιότητας. Με αφορμή την παρουσίαση του GP24 , ο Ισπανός έβαλε ψηλά τον πήχη για τις προσωπικές και ομαδικές του φιλοδοξίες, ένα σύμπτωμα συνειδητοποίησης των δικών του μέσων που βρήκε θετικά αποτελέσματα στις πρώτες δοκιμές της Sepang: «Το να οδηγείς αυτό το MotoGP είναι απίστευτο πράγμα. επίσης επειδή φαίνεται να είναι ακόμα πιο μεταμορφωμένο και ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Οι δοκιμές πήγαν αρκετά καλά, εκτός από μερικές φυσιολογικά περίπλοκες στιγμές που επιλύθηκαν πολύ καλά. Στόχος είναι να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση.” Την περασμένη σεζόν ο πρώην αναβάτης της Yamaha και της Suzuki ολοκλήρωσε τη χρονιά στην έβδομη θέση, συγκεντρώνοντας τρία βάθρα , αλλά και πάλι χωρίς νίκες. Η τελευταία επιτυχία του Vinales χρονολογείται από το GP του Κατάρ του 2021, την ίδια πίστα που θα τον δει πρωταγωνιστή μιας σημαντικής διήμερης δοκιμής στις 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Maverick Vinales: «Ο στόχος είναι να γίνει η Aprilia supermoto»

Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, ο Ισπανός είναι πρόθυμος να επιστρέψει στη σέλα για να δείξει τη δική του αξία και αυτή της μοτοσυκλέτας, κάτι που επιβεβαιώθηκε τα τελευταία χρόνια και στις τελευταίες δοκιμές ως ο κύριος αντίπαλος της Ducati: «Ανυπομονώ να επιστρέψτε στη μοτοσυκλέτα, δουλέψαμε τόσο σκληρά με την Aprilia για να κάνουμε το ποδήλατο supermoto, ο στόχος είναι να κερδίσουμε , προφανώς. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια μας, πρέπει να δουλέψουμε καλά, τώρα θα έχουμε δύο μέρες σημαντικές δοκιμές στο Κατάρ όπου θα πρέπει να αποφασίσουμε πολλά σχετικά με το τεχνικό υλικό».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός υπογράμμισε τη σημασία των επερχόμενων δοκιμών στο Κατάρ, που είναι κρίσιμες για την παρακολούθηση των καλών αισθήσεων που βρέθηκαν στη Sepang: ” Είμαι πολύ ήρεμος και ήρεμος, αυτές οι μέρες είναι σημαντικές για να δώσουμε ακριβείς ενδείξεις για το μέλλον. Ήδη πέρυσι πήγαμε δυνατά , τώρα κάθε φορά που βγαίνουμε στην πίστα βελτιωνόμαστε. Στη Sepang δουλέψαμε ήρεμα και με ακρίβεια, δουλεύουμε με πολύ συγκεντρωμένο τρόπο. Η Aprilia έχει κάνει απίστευτη δουλειά, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μεγάλη εξέλιξη από τεχνολογικό άποψη . ”

Aprilia Racing MotoGP 2024 :ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΣΗΜΟ APRILIA RS-GP ΓΙΑ ΤΟ MOTOGP 2024

Απευθείας από το Κατάρ, όπου οι αναβάτες θα βγουν στην πίστα για τις τελευταίες δοκιμές πριν από το εναρκτήριο Grand Prix της σεζόν, η εταιρεία Noale αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες που θα μεταφερθούν στην πίστα από τους εργοστασιακούς αναβάτες, Aleix Espargarò και Maverick Vinales, και από τον δοκιμαστικό αναβάτη Lorenzo Savadori. Εδώ είναι αναλυτικά: θα είναι η νούμερο ένα αντίπαλος της μοίρας της Ducati;

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
aprilia, motogp, aprilia, motogp, παρουσιαση, test drive, εταιρεία, motor, festival, real, game, superman, νέα, μαυρο, vintage, εμφάνιση, test, drive, ride, team, raul, πήχη, suzuki, ducati, ημερολόγιο, hamilton, horner, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, ημερολογιο 2021, η ζωη, αποτελεσματα, δυνατα, διακοσμηση, ποδηλατο, ημερολόγιο, βημα, δουλεια, πλαισιο, ποδηλατα, χρωματα, ωρα, ducati, game, real, suzuki, test, αρθρο, απιστευτο, απιστευτα, αφορμη, βετερανος, βομβα, βρισκεται, γινει, γηπεδο, δειτε, δικη, εγινε, υπαρχει, εκθεση, εμφάνιση, εξελιξη, επιτυχια, εταιρεία, ετοιμο, ζωη, ιδια, υποθεση, ηρεμα, υφασμα, καταρ, λογια, μαυρο, μηχανικος, μοτοσυκλετες, μπορειτε, ομαδα, παντα, οδηγηση, πρεζα, πρωταγωνιστες, σεζον, συνεχεια, σειρα, σουπερ, τμημα, τρια, φορα, drive, ευθεια, festival, hamilton, horner, ιδιαιτερα, μελετη, μπροστα, νιωθεις, οδηγοι, πήχη, raul, ride, superman, team, test drive, θεματα, θετικα, vintage, motor, χειμωνας, χερια
Τυχαία Θέματα