Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό στάδιο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την πρεμιέρα (28/9, 19:00) με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει ότι έχει για να φτάσει στη νίκη.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη Basket League αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό τυπικά εκτός έδρας στην πρεμιέρα (28/9, 19:00), με τον τεχνικό της «Ένωσης», Ηλία

Παπαθεοδώρου, αναφέρει, μεταξύ άλλων, το γεγονός πως η ομάδα του δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής ΑΕΚ και Λάρισα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

«Πρώτα απ’ όλα, καλή αρχή να έχουμε, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες και όλους τους εμπλεκόμενους με το  ελληνικό μπάσκετ. Η πρώτη αγωνιστική μάς φέρνει αντιπάλους απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό στάδιο και αύριο απέναντι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου ομάδα θα μπορέσουμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερα συμπεράσματα αναφορικά με τις αδυναμίες μας.

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να σταματήσουμε το επιθετικό «τρανζίσιον» του αντιπάλου μας και να πάρουμε σωστές αποφάσεις, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον αγώνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

από τη #MediaDay της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ #AEKBC #FollowTheQueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις 23 Σεπ, 2019 στις 8:06 πμ PDT

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό στάδιο» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα