Παπαδόπουλος: Το τρελό ταξίδι μέχρι την Αγία Πετρούπολη

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποτελεί εδώ και καιρό μέλος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το είχε αποκαλύψει άλλωστε το Sportime από τις 22 Ιουνίου. Πλέον έφτασε η στιγμή και για την επίσημη ανακοίνωση. Αφού πρώτα όμως έγινε ένα… τρελό και κοπιαστικό ταξίδι.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι κι επισήμως ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Ζενίτ. Η ρώσικη ομάδα προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας.

Манос Пападопулос назначен спортивным директором Клуба. Греческий специалист уже

приступил к работе.

Manos Papadopoulos is hired sporting director of the Club. The Greek specialist has already started his new work. pic.twitter.com/OJYsTcOV3m

— Basketball club Zenit (@zenitbasket) August 17, 2020

Μάλιστα ο Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη στην Ρωσία αλλά έχει σημασία το… τρελό και κοπιαστικό ταξίδι που έκανε ώστε να φτάσει μέχρι εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportime, o Έλληνας παράγοντας έφυγε από την Αθήνα με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Απ’ εκεί οδικώς κατευθύνθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ρωσία.

Αφού πρώτα διευθέτησε κάποιες σημαντικές υποθέσεις προκειμένου να αποδεσμευτεί και τυπικά από τον Παναθηναϊκό, έφυγε για την Αγία Πετρούπολη. Μόνο που εξαιτίας της πανδημίας, το ταξίδι πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο.

O Αλεκσάντερ Τσερκόβνι, General Manager της Ζενίτ, καλωσόρισε τον Μάνο Παπαδόπουλο στην ομάδα με τις ακόλουθες κουβέντες: «Τις τελευταίες τρεις σεζόν ουσιαστικά ήμασταν χωρίς Αθλητικό Διευθυντή και βρισκόμασταν σε αναζήτηση για τον κατάλληλο. Για να προχωρήσουμε χρειαζόμασταν έναν ειδικό με καλή εμπειρία από την Euroleague και γνώση για το χτίσιμο ενός προγράμματος σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Υπό αυτές τις συνθήκες η άφιξη του Μάνου Παπαδόπουλου είναι μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, καταφέραμε να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε περισσότερες από μία φορές την τελευταία σεζόν, ως αντίπαλοι, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου μετά την διακοπή της διοργάνωσης. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάνος δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στη Ζενίτ».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος γίνεται ο δεύτερος Έλληνας Αθλητικός Διευθυντής σε ομάδα της Euroleague. Μετά τον Χρήστο Σταυρόπουλο που βρίσκεται από πέρυσι στο Μιλάνο.

Το άρθρο Παπαδόπουλος: Το τρελό ταξίδι μέχρι την Αγία Πετρούπολη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα