ΠΑΟΚ: Τριπλέτα «εκτελεστών»!

Τρεις επιθετικούς έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η άτυπη «μάχη» μεταξύ τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα αυτό το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί ξεκινούν από την ίδια περίπου αφετηρία αφού κανένας τους δεν έχει «καπαρωμένη» τη θέση του βασικού σέντερ φορ τη σεζόν 2019-2020. Τσούμπα Άκπομ, Κάρολ

Σβιντέρσκι και Ευθύμης Κουλούρης είναι η τριπλέτα που θα διεκδικήσει αυτή τη θέση ενώ οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν ανάλογη πορεία στην έως τώρα καριέρα τους και φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν πιάσει… ταβάνι.

Ο Άγγλος επιθετικός βρισκόταν στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στη σκιά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όμως όταν πήρε την ευκαιρία του δικαίωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποστόμωσε και τον τελευταίο κριτή του. Με 33 συμμετοχές, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ ο 23 σέντερ ολοκλήρωσε την πιο πετυχημένη σεζόν της καριέρας του, κερδίζοντας με το «σπαθί» του θέση στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων.

Ο Σβιντέρσκι αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς τον περασμένο Γενάρη και παρ’ ότι έχει συμπληρώσει μόλις λίγους μήνες στην ομάδα κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο το «φονικό» του ένστικτο. Με το δικέφαλο στο στήθος σκόραρε έξι φορές και μοίρασε δύο ασίστ σε μόλις 600′ συμμετοχής. Συνολικά, τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε σε 35 επίσημες εμφανίσεις πέτυχε 15 τέρματα και μέτρησε τρεις τελικές πάσες.

Τα νούμερα του Πολωνού είναι εξαιρετικά και ο παίκτης έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία του Euro U21 ώστε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία του πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Τρίτος της παρέας είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League με 19 τέρματα και έχει εκτοξεύσει την ποδοσφαιρική του αξία μέσα σε διάστημα ενός έτους…

Άκπομ: Πρωταγωνιστής στο φετινό ΠΑΟΚ

Ο πρώην στράικερ της Αρσεναλ είναι ένας πολυδιάστατος επιθετικός, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μόνος του αλλά και να βοηθήσει σε πολλούς τομείς την ομάδα του.

Διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του ενώ αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη θέληση και το πάθος, που βγάζει εντός γηπέδου.

Τα γκολ του στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ήταν καθοριστικά για την κατάκτηση του νταμπλ απ’ τον Δικέφαλο.

Σβιντέρσκι: Παίζει και στα άκρα

Ο Πολωνός είναι ο μοναδικός από τους τρεις επιθετικούς του ΠΑΟΚ, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Μέχρι τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δοκίμασε κάτι τέτοιο αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε τον 22χρονο άσο στα άκρα τη νέα σεζόν.

Ο Σβιντέρσκι διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα και τα εξαιρετικά ποσοστά, που έχει στο σκοράρισμα. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και αίσθηση του χώρου ενώ στον Δικέφαλο πιστεύουν πάρα πολύ στην εξέλιξή του.

Κουλούρης: Ν’ αρπάξει την ευκαιρία

Η θέση του Ευθύμη Κουλούρη στο ρόστερ της νέας σεζόν δεν είναι σίγουρη 100% αφού μετά την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League, που ολοκληρώθηκε δεν αποκλείεται να έρθει κάποια προσφορά για την απόκτησή του.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ πιθανώς να τον παραχωρήσει όμως μέχρι τότε ανήκει κανονικά στα πλάνα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κουλούρης έχει χαρακτηριστικά πιο κλασικού επιθετικού, που έχει το εύκολο γκολ και λύνει τα χέρια των συμπαικτών του. Αντιπροσωπευτικό στοιχείο του παιχνιδιού του είναι το γεγονός πως βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις και αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες εστίες.

Στο παρελθόν ο Κουλούρης έχει αγωνιστεί σε 83 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας σημειώσει 14 γκολ και έχοντας μοιράσει 8 ασίστ. Εάν φέτος παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών θέλει ν’ αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στο ρόστερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία έχει και πάλι πολύ υψηλούς στόχους.

The post ΠΑΟΚ: Τριπλέτα «εκτελεστών»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα