ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για το προπονητικό κέντρο

15:18 6/4/2020 - Πηγή: Sportime

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό συζητούν την επέκταση των προπονητικών τους εγκαταστάσεων και πλέον το θέμα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη, που είχε με τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο των «ασπρόμαυρων», Μάκη Γκαγκάτση έδωσε το στίγμα του για υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου.

Στα σχέδια των ανθρώπων του πρωταθλητή, βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου, το οποίο θα στεγάσει όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας και θα βρίσκεται στην ανατολική

πλευρά της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Μένει και τη νέα σεζόν ο Αμπέλ Φερέιρα!

Φυσικά, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης θέλουν να δημιουργήσουν ένα προπονητήριο-στολίδι για ολόκληρη τη χώρα, όπου θα γαλουχηθούν ποδοσφαιρικά οι νέες γενιές ποδοσφαιριστών της ομάδας. Με δεδομένο πως ήδη ο Δικέφαλος διαθέτει τις κορυφαίες ακαδημίες στη χώρα (για τρεις διαδοχικές σεζόν πρωταθλητής στην Κ19), στις τάξεις των Θεσσαλονικέων θα επενδύσουν ακόμη πιο πολύ στα τμήματα υποδομής.

Τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, όμως δεν περιορίζονται εκεί. Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων έχει δώσει εντολή ώστε να γίνουν εργασίες βελτίωσης και στο υπάρχον προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Είναι δεδομένο, πως οι «ασπρόμαυροι» δίνουν μεγάλη βάση στις εγκαταστάσεις τους τα τελευταία χρόνια, θέλοντας να ανεβάσουν τον πήχη σε όλους τους τομείς.

The post ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για το προπονητικό κέντρο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα