ΠΑΟΚ: Προσπαθεί να πουλήσει

Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΠΑΟΚ ν’ απεμπλακεί, από τα συμβόλαια των Ελ Καντουρί και Μίροσλαβ Στοχ με τον «Δικέφαλο» να δίνει… μάχη για ν’ αποκτήσει και κάποια χρήματα για αυτούς.

Οι «ασπρόμαυροι» συζητούν εδώ και καιρό με ιταλική ομάδα για τον Ελ Καντουρί, αλλά ενώ οι δύο πλευρές ήταν κοντά, ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει 1 εκατ. ευρώ ώστε να παραχωρήσει τον Μαροκινό παίκτη, όσα χρήματα δηλαδή, δαπάνησε

για να τον αποκτήσει τον Αύγουστο του 2017.

Όσο για τον Στοχ ο ποδοσφαιριστής δε βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, παραμένει σταθερά  εκτός αποστολής κι αποτελεί κοινή επιθυμία να λυθεί η συνεργασία με τον «Δικέφαλο», ώστε και ο παίκτης να πάει σε ομάδα, που θα παίζει, αλλά και ο ΠΑΟΚ να ελαφρύνει τον προϋπολογισμό του από το βαρύ συμβόλαιο του «Μίνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΕΑ: «Ανοίγει» η υπόθεση των ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Για τον εξτρέμ των νταμπλούχων ενδιαφέρον υπάρχει κι απ’ την Τουρκία. Η ιστοσελίδα «sporx» υποστήριξε πριν λίγες ημέρες πως ο Στοχ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γκεζτεπέ η οποία βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον για τον ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» υπήρξε δημοσίευμα και από τη «fanatik» που σημειώνει πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Μεχμέτ Σεπίλ, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει δυο-τρεις μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση. Μεταξύ τον οποίον και ο Στοχ.

Ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει καλό όνομα στην Τουρκία, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Φενέρμπαχτσε και Μπούρσασπορ. Πάντως, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αραβία για τον παίκτη του και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών ευελπιστούν ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Στοχ θα παραχωρηθεί με ευνοϊκούς για αυτούς όρους.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Προσπαθεί να πουλήσει appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα