ΠΑΟΚ: Πάει να γίνει «μπαμ» με τη Nova!

Η Nova προσέγγισε τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Nova και πάει να γίνει η μεγάλη έκπληξη. Οι επαφές με το συνδρομητικό κανάλι είναι σε εξέλιξη προκειμένου να γίνει το

deal και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Θεσσαλονικέων να μεταφερθούν εκεί.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Η αλλαγή ιδιοκτησίας και διοίκησης στη Nova και η στροφή 180 μοιρών στο κανάλι άλλαξε τα δεδομένα και στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου σκέφτονται σοβαρά ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν με καλό μάτι πιθανή θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων και αξιώνουν γύρω στα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ για να συμφωνήσουν με τους ανθρώπους του συνδρομητικού.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, στα γραφεία της Μικράς Ασίας έχουν θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μία από αυτές όπως ανέφερε η εφημερίδα FORZA το Σάββατο, είναι η απομάκρυνση του διευθύνοντα σύμβουλου της Forthnet, Πάνου Παπαδόπουλου.

Η Nova προχώρησε στην επαφή της με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της νέας πολιτικής της και προσεγγίζει κι άλλες ομάδες για πιθανή συνεργασία μπροστά στο φάσμα «να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν όλες οι ομάδες δεν εξασφαλίσουν τηλεοπτική στέγη», όπως υποστηρίζουν οι έξι από τις 14 ομάδες της Super League 1.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Πάει να γίνει «μπαμ» με τη Nova! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα