ΠΑΟΚ: Οι «εκλεκτοί» για το ντέρμπι με τον Άρη

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη, με τον Άμπελ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή. 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Ο «δικέφαλος» προέρχεται από τη νίκη στο φινάλε απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι

και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο έως τώρα στο πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίσει δίχως απώλειες βαθμών στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φερέιρα: Τα… είπε στους συμπατριώτες του

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Βιεϊρίνια , δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, αφού κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης , Ίνγκασον , Μίσιτς , Εσίτι , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ

Να σημειωθεί πως το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV  και ο Δικέφαλος έκανε γνωστό το πρόγραμμα του αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let’s change the rules. #PAOKTV #SubscribeNow #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις 17 Σεπ, 2019 στις 8:41 πμ PDT

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Οι «εκλεκτοί» για το ντέρμπι με τον Άρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα