ΠΑΟΚ: Ο μάνατζερ του Μίσιτς στη Θεσσαλονίκη! (vid)

Κατ’ αρχάς, χαίρομαι που σιγά σιγά ό,τι φωνάζει ο ατζέντης εδώ και μήνες, σιγά σιγά υιοθετείται. Όχι μόνο από την… σχετική δημοσιογραφική πιάτσα, αλλά και από τις επίσημες τοποθετήσεις και διαρροές από τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν το έχετε λοιπόν καταλάβει, διαβάστε τα… σημάδια και δώστε δίκιο σε τούτη τη γωνιά: οι πρωταθλητές πάνε καρφί για μια πώληση τον Ιανουάριο.

Ακόμη και η… αντικατασκοπεία το επιβεβαιώνει. Προσωπικά αφήνω στην άκρη το κομμάτι ενίσχυσης.

Όποιος πωληθεί, αυτός και θα αντικατασταθεί στον

ΠΑΟΚ, μετρημένα. Και η… τζούρα για φορ, δεν θα είναι τίποτα το φανταχτερό. Ισα ίσα. Η μόνη ουσιαστική κίνηση που θα γίνει, είναι το «κλείδωμα» του Μίσιτς.

Να συμφωνήσει λοιπόν με τον Κροάτη και με αυτό στα χέρια, να πάνε οι του «δικεφάλου» στην Σπόρτινγκ και να παζαρέψουν, όχι το buy-out (σ.σ. 2 εκατ. ευρώ), αφού αυτό είναι σαφές πως τα «λιοντάρια» δεν το συζητούν, αλλά τον τρόπο καταβολής των χρημάτων για να μην υπάρχει (έξτρα) πρόβλημα με το FFP.



Σας έχω νέα λοιπόν, για να μην σκουντουφλάμε στα ίδια και στα ίδια. Ο μάνατζερ του Μίσιτς, Μλάντεν Γκργκιτς ήρθε στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Το τι ακριβώς συζήτησε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών, ακόμη, δεν έμαθα.

Κάτι αρνητικό όμως, δύσκολο μου φαίνεται να προέκυψε…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Ο μάνατζερ του Μίσιτς στη Θεσσαλονίκη! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα