ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου πρέπει να κουμπώσει στο πλάνο τον Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε τους τόνους μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Υπερβολικά με τη διαιτησία. Είχε και θέματα αγωνιστικά που ο Λουτσέσκου καλείται να λύσει από εδώ και πέρα. Η διαφορά π.χ. του Τόμας από τον Σαματά είναι σημαντική.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο ΠΑΟΚ επίσης μετά την ήττα της ΑΕΚ π.χ. με νίκη επί του Ατρομήτου και ισοπαλία στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

θα είναι 3 βαθμούς από την κορυφή. Και ας έχασε στην Κρήτη ή δεν κέρδισε τον Άρη.

Όλα αυτά και ενώ μετά τη διακοπή μετά τον Ατρόμητο έχει τα απόλυτα τεστ με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Αυτό λοιπόν που μάλλον καλείται να βρει ο Λουτσέσκου είναι η ισορροπία στα χαφ. Εκεί που φάνηκε να πηγαίνει καλά το πράγμα, ήρθε το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα ματς δηλαδή που δεν έχασε να καταδείξει αδυναμίες.

Οι Σβαμπ, Τσιγγάρας πρέπει να έκαναν ως δίδυμο το χειρότερο τους παιχνίδι. Καμία συνοχή, έχασαν τη μάχη του κέντρου αν και σε αυτό μπορεί να φταίει και η τακτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, μπήκε ο Οζντόεφ και είχε λίγα αντανακλαστικά σε σχέση με αυτά που συνέβαιναν στο χώρο ευθύνης του.

Και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείου, που ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει ή τέλος πάντων προσπαθούσε ορθολογικά να κλείσει το gap με τον Παναθηναϊκό.

Ίσως ακόμα χειρότερη ήταν η παρουσία του Μεϊτέ που και αυτός έδειξε να μην είναι σε συγκέντρωση. Κι όλα αυτά, ένας παίκτης που αποκτήθηκε, έστω και δανεικός από την Μπενφίκα, για να κάνει τη διαφορά.

Ο Μεϊτέ ειδικά θα πρέπει να κουμπώσει πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, Μεϊτέ,paok, loutseskou, meite