ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Νινούα και δοκιμές με Παναθηναϊκό

10:08 5/9/2020 - Πηγή: Sportime
Σήμερα στις 19:00 (CosmoteSport1-Παναθηναϊκός TV) ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στη Νέα

Μεσημβρία. Κόντρα στους «πράσινους» το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Νίκα Νινούα, ο Γεωργιανός χαφ, που αποκτήθηκε από τη Δυναμό Τιφλίδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς!

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο Ροντρίγκο Ρέι και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιώργος Βρακάς. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει απόψε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση σε μία πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεδομένων των πολλών απουσιών εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων, ο 42χρονος προπονητής θα δώσει χώρο και χρόνο σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διεκδικούν τη θέση τους στο φετινό ρόστερ.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός έμεινε και ο Λέο Μάτος, ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλία και υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού.

Οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Νινούα και δοκιμές με Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα