ΠΑΟΚ μεταγραφές 21/6: Οικονομική άνεση στις κινήσεις του

ΠΑΟΚ μεταγραφές 21/6: Ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά κινήθηκε πιο ορθολογικά σε σχέση με άλλες χρονιές, δεν βιάστηκε και προχωράει τα πράγματα με τη σειρά, που πρέπει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πρώτα το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και τώρα θα ξεκινήσουν με την ενίσχυση της ομάδας και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην Τούμπα.

Για τον νταμπλούχο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό πριν ξεκινήσει τις μεγάλες

επενδύσεις να γλιτώσει από κάποιους μισθούς αλλά και να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του.

Η ελάφρυνση από τις αποδεσμεύσεις των Σάχοφ, Κάνιας, Ρέι αλλά κυρίως τα 4,5εκ€ έσοδα από τις πωλήσεις των Ευθύμη Κουλούρη και Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους ασπρόμαυρους, έτσι ώστε να μπουν πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αλλά και για να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο σε ό,τι αφορά το financial fair play, όπου στην Τούμπα θέλουν να είναι τυπικοί.

Άλλωστε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ του Δικεφάλου αφού υπάρχουν και άλλοι παίκτες, που μπορεί να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να γλιτώσει επιτέλους από το συμβόλαιο του Ευγένιου Χατσερίδη ενώ θα παραχωρηθεί και ο Πέντρο Ενρίκε αν έρθει πρόταση γι’ αυτόν, που θα γίνει αποδεκτή και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, στην Μικράς Ασίας προχωρούν τις περιπτώσεις των δύο μεσοεπιθετικών αλλά και του εξτρέμ, που την καθυστερούσαν μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη με τον Ελ Καντουρί.

Ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ θα είναι ο Ίσμαελ Σίλβα, με τον οποίο όμως όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή οι ασπρόμαυροι έχουν κάποια θέματα με τον ατζέντη του, που όλο καθυστερεί την άφιξη του Βραζιλιάνου, ο οποίος είναι πλέον πολύ πιθανό να μην έρθει ούτε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να τον περιμένουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Για τη μεταγραφή του άλλου παίκτη στα χαφ, ο Ολιβέιρα είναι πάντα μία επιλογή αν ο ίδιος και η Πόρτο ρίξουν τις απαιτήσεις τους ενώ ο Γερμανός Λιούις Χόλτμπι βρίσκεται ψηλά στη λίστα αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 21/6: Οικονομική άνεση στις κινήσεις του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα