ΠΑΟΚ: Η φιλοσοφία του αν περάσω θα αγοράσω…

Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ, περιμένει πρώτα να περάσει το μεγάλο εμπόδιο και μετά να ενισχυθεί, έχοντας εξασφαλισμένα κάποια χρήματα ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή να ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να προκριθεί και να εξασφαλίσει τα περισσότερα χρήματα. Κάθε φορά, υπήρχε και άλλος λόγος που συνέβαινε αυτό και πολλές φορές αποδείχθηκε λάθος η στρατηγική και η απόφαση αυτή.

Ποιός για παράδειγμα μπορεί να αρνηθεί ότι ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς

δεν θα μπορούσε να έχει περάσει τον Άγιαξ αν έδινε αρκετά χρήματα για να φέρει ένα φορ και δεν έμενε μόνο με τον Αθανασιάδη που εκείνη την περίοδο ήταν ντεφορμέ και έχασε τα άχαστα στην Τούμπα;

Ποιός επίσης μπορεί να πει ότι πέρσι, δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στο Άμστερνταμ αν είχε κάνει δύο μεγάλες ποιοτικές μεταγραφές; Έτσι λοιπόν και φέτος ο ΠΑΟΚ περιμένει πρώτα να αποκλείσει την Μπεσίκτας και μετά θα προχωρήσει σε μεγάλες κινήσεις.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Η διαφορά, είναι ότι φέτος αυτή η στρατηγική είναι αναγκαία, καθώς ο ΠΑΟΚ έχε δεμένα τα χέρια του λόγω του FFP. Οποιαδήποτε σπατάλη, οποιοδήποτε έξοδο, χωρίς τα ανάλογα έσοδα, μπορούν να φέρουν μεγάλη τιμωρία στην Τούμπα. Ίσως αν ο ΠΑΟΚ είχε ενισχυθεί τις προηγούμενες φορές, που είχε την άνεση να είχε καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League και τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά.

Όμως τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή είναι έτσι και αναγκαστικά ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει για άλλη μία στιγμή να πορευτεί χωρίς να ικανοποιηθούν τα θέλω του σε ότι αφορά τις προσθήκες που θέλει να κάνει στο ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ στο ζευγάρι με την Μπεσίκτας, η οποία παρά τα προβλήματα της προλαβαίνει και ενισχύεται με μεταγραφές και θα έρθει ισχυρή στη Θεσσαλονίκη.

Γίνεται κατανοητό πως για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί, θα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση και κυρίως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να… ξυπνήσουν επιτέλους και μετά από πολύ καιρό να παίξουν σύμφωνα με την αξία τους. Αν δεν γίνει αυτό, η σεζόν θα γίνει πολύ δύσκολη για τον δικέφαλο πριν καλά καλά ξεκινήσει.



ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Η φιλοσοφία του αν περάσω θα αγοράσω… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα