ΠΑΟΚ για Κρέσπο: «Ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άνχελ Κρέσπο, για την κατάσταση του οποίου διαβάσατε στο Sportime από χθες (30/1).

Κατά τ’ άλλα ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Στα ντέρμπι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Και για να καταφέρεις αυτές τις λεπτομέρειες

να τις έχεις με το μέρος σου, μόνο ένας είναι ο δρόμος. Η δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Φωνή και οργή λαού στο συλλαλητήριο! (vid)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει πιστός στην αγωνιστική του φιλοσοφία που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Μέσα από την καθημερινή προσπάθεια ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του θέλουν να διορθώσουν όλα τα μικρά πράγματα που μπορούν να κρίνουν έναν αγώνα και παράλληλα να κάνουν αυτό που ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά από την αρχή.

Να εκτελέσουν σωστά κι όλα τα απλά άρα και δύσκολα. Την Παρασκευή (31.01) η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία.

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου, η οποία έδειξε πως η πορεία της αποκατάστασής του δεν έχει την προσδοκώμενη πορεία, καθώς ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις θεραπείες.

Ο Κρέσπο θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες.Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ για Κρέσπο: «Ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα