ΠΑΟΚ: Φορτσάρει για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής στο «Γ.Καραϊσκάκης έχουν μπει στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών πέρα από τους γνωστούς απόντες.

Οι Ζαμπά και Βέρνμπλουμ είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Τετάρτης (27/11):

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στον ΠΑΟΚ, η συγκέντρωση είναι δεδομένη και το πάθος και η πίστη αποτελούν τον οδηγό. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει στραμμένη την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής (01.12) κόντρα στον Ολυμπιακό και δουλεύει πάνω σε αυτό προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο για τη μάχη του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας: Βοηθά τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του το πρωί της Τετάρτης (27.11) έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής. Μετά την προθέρμανση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και εμπόδια, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα από τον προπονητή του Δικεφάλου.

Οι παρατηρήσεις του Πορτογάλου είχαν να κάνουν κυρίως με το αμυντικό κομμάτι, τις τοποθετήσεις και το pressing. Στο φινάλε διεξήχθη ελεύθερο παιχνίδι. Στα του ιατρικού δελτίου, μόνο οι Ζαμπά και Βέρνμπλουμ δεν είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι δύο παίκτες συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.Την Πέμπτη (28.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:30.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Φορτσάρει για το ντέρμπι με Ολυμπιακό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα