ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Κρέσπο ενόψει ΑΕΚ!

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα, που προέκυψαν από την προπόνηση της Παρασκευής για τον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Κρέσπο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός στόπερ -όπως και οι Μίσιτς, Ίνγκασον- προπονήθηκε κανονικά ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Στην

τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου ενόψει του μεγάλου, κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσπαθεί να πουλήσει

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10.01) όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τι ακριβώς θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ένωση, προκειμένου να έρθει το τρίποντο.

Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.Οι Γιόσιπ Μίσιτς, Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο.

H κατάσταση του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (10.01), η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.Ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Κρέσπο ενόψει ΑΕΚ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα