ΠΑΟΚ: Έψαξε την «βόμβα» με Μουνίρ σύμφωνα με τον μάνατζερ του!

15:00 8/9/2021 - Πηγή: Sportime

ΠΑΟΚ: Το έντονο ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για την απόκτηση του παίκτη της Σεβίλλης, Μουνίρ Ελ Χανταντί αποκάλυψε ο μάνατζερ του 26χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός ατζέντης Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο, ο ΠΑΟΚ έψαξε την μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Μουνίρ στο φινάλε των μεταγραφών και ήταν αυτός που έδειξε το πιο μεγάλο ενδιαφέρον για τον πελάτη του ακόμη και 2 ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sevilla.abc.es :

«Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε…

Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση.

Στη Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ. Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά πάνω απ’ όλα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Με τον ατζέντη του Μουνίρ να καταλήγει: «Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη ή από την La Liga, όμως οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν του άρεσαν».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Κυριάκος: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με δύο ομάδες να διευκολύνουν ταμειακά η μια την άλλη»

ΠΑΟΚ: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup 2021 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου!

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα