ΠΑΟΚ: Επίθεση για τη σύσταση της ΕΕΑ

18:45 4/6/2020 - Πηγή: Sportime
Η κόντρα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού εκτός γηπέδων συνεχίζεται. Το πολύκροτο σίριαλ είχε νέο επεισόδιο την Πέμπτη (4/6), το οποίο εκτυλίχθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το θέμα ήταν για άλλη μία φορά η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει προσφυγή κατά της απόφασης της Super League

θεωρώντας πως έπρεπε ΠΑΟΚ και Ξάνθη να αποβληθούν επειδή πήγαν στα πολιτικά δικαστήρια. Οι δύο ομάδες ξεκαθάριζαν ότι είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για αποφάσεις που δεν αφορούσαν αθλητικό όργανο, αλλά την ΕΕΑ.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη, θεωρώντας ότι αν συμβεί αυτό, μπορεί να κριθεί αναλόγως και όλη η σύσταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Από πλευράς του «Δικέφαλου του Βορρά», στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν παρών ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στην εκπροσώπηση του συμμετείχαν και οι καθηγητές, Σιούτου και Κατσάς.

Η διαδικασία διήρκεσε μία ώρα, με την πλευρά των «ασπρόμαυρων» να εστιάζει κυρίως στο διορισμό του Νίκου Φαραντούρη από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, λίγο καιρό πριν βγει η απόφαση της Ε.Ε.Α. για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι άκυρη όλη η σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής και περί αυτού επιχειρηματολόγησαν στη σημερινή διαδικασία στο ΣτΕ. Το θέμα από εδώ και πέρα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα της απόφασης, καθώς μπορεί να πάρει από τρεις μήνες, μέχρι και δύο χρόνια. Από την πλευρά των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, εξηγήθηκε ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση εντός των αθλητικών πλαισίων.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Επίθεση για τη σύσταση της ΕΕΑ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα