ΠΑΟΚ: Επιστροφή του Ίνγκασον μετά από έξι μήνες!

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκι Ίνγκασον επέστρεψε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι ολόκληρους μήνες και φώναξε «παρών».

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του δικεφάλου, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, έπειτα και τον σοβαρό τραυματισμό του. Αγωνίστηκε ως βασικός για περισσότερα από 60 λεπτά με την Β’ ομάδα του Δικεφάλου κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Σε ένα παιχνίδι όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με

3-1.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ αφήνει πλέον πίσω του τον μακροχρόνιο τραυματισμό του στο γόνατο. Η τελευταία του επίσημη εμφάνιση καταγράφτηκε στις 29 Απριλίου 2021, στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Ίνγκασον αγωνίστηκε και πάλι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Άλλωστε, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παίκτη «βαρόμετρο» για την ομάδα. Άπαντες στον σύλλογο περιμένουν να ηγηθεί εκ νέου της αμυντικής γραμμής των «ασπρόμαυρων», αφού βρει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό. Τα νούμερα άλλωστε αποκαλύπτουν πολλά για τη δεδομένη ποιότητά του. Σε 39 συμμετοχές πέρσι μέτρησε έξι γκολ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Β ομάδας της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον ξεκίνησε βασικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ίνγκασον έδειξε πως του λείπουν αγωνιστικά λεπτά, ενώ χρειάζεται χρόνος για την πλήρη «προσαρμογή» του. Στα 67 λεπτά συνολικά που έπαιξε πάντως έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο, σε συσχέτιση με τον χρόνο που έμεινε αδρανής, λόγω του τραυματισμού του.

Θυμίζουμε πως ο ικανότατος διεθνής στόπερ επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας στις αρχές του Οκτωβρίου. Πλέον, βαδίζει οριστικά στον δρόμο της επανένταξής του, στην πρώτη ομάδα. Εκεί, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περιμένει με αγωνία, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του, που παρουσιάζει κενά.

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα