ΠΑΟΚ: «Έδειξε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του VAR»

Τη δική της ανάλυση για την επικράτηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αναφέρθηκε και στην χρησιμότητα του VAR στα ελληνικά γήπεδα.

Όπως τονίζουν στον Δικέφαλο η χθεσινή (19/1) αναμέτρηση έδειξε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του VAR στο ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά όλα όσα σημείωσε στην ιστοσελίδα του ο Δικέφαλος:

«Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πολλές δύσκολες φάσεις για τους διαιτητές και εκτεταμένη χρήση του VAR,

ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας για την 19η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Ο Δικέφαλος είχε να αντιμετωπίσει δύο σοβαρά θέματα. Αφενός τον ανανεωμένο Αστέρα του Μίλαν Ράσταβατς, αφετέρου τις πολλές και σημαντικές απουσίες. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία και την ποιότητα να φτάσει σε μία νίκη, σε ένα παιχνίδι που έδειξε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του VAR στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-1: Νίκησε και το… VAR!

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες μόλις στα πρώτα επτά λεπτά του αγώνα με Λημνιό και Μαουρίσιο , πίεσε μέχρι το πρώτο 20λεπτο και προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ, αλλά δεν βρήκε τρόπο να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Πάνω όμως που ο Αστέρας άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπεί κάπως την αναμέτρηση, ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ στο 30′ όταν ο Βιεϊρίνια έκανε μία μπαλιά, μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Σβιντέρσκι ο οποίος έκανε για μία ακόμα φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η φάση μάλιστα εξετάστηκε για τέσσερα λεπτά από το VAR και ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε σέντρα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν άμεσα την ισοφάριση και πίεσε, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φερέιρα: Ατάκες για το VAR και τη χρήση του!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε περίπου 10 λεπτά για να απειλήσει με τον Πέλκα να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Παπαδόπουλου σε προσπάθεια του Λημνιού . Ο ΠΑΟΚ εν τέλει βρήκε γκολ στο 60′ όταν μετά από σουτ του Μαουρίσιο , η μπάλα έφτασε στον The Joker ο οποίος σκόραρε, και αφού περίμενε να εξεταστεί η φάση στο VAR για αρκετά λεπτά πανηγύρισε το τέρμα του.

Στο 66′ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Στο 79′ ο Λάμπρου πήρε την ασίστ από τον Μίσιτς και έγραψε το 3-0, με τον Αστέρα να μειώνει στο 85′ με τον Μαρκ Φερνάντεθ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: ( Αμπέλ Φερέιρα ): Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ίνγκασον , Βαρέλα , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μαουρίσιο (80’ Εσίτι ), Λημνιός , Μίσιτς , Πέλκας (61’ Λάμπρου ), Σφιντέρσκι (69’ Άκπομ ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Σίτο (59’ Ριέρα), Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπελόκ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης), Χαουρέγκι».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: «Έδειξε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του VAR» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα