ΠΑΟΚ-Αθλητικός Διευθυντής: Πότε θέλει να τον ανακοινώσει

Η πρόσληψη του αθλητικού διευθυντή είναι κομβική για τον ΠΑΟΚ καθώς ο ερχομός του θα φέρει εξελίξεις σε ότι αφορά το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ δικέφαλο έχουν αποφασίσει να ρίξουν τα συμβόλαια, θα προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερες επιλογές, χωρίς να ξεφύγουν σε χρήματα, κάτι που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και οδήγησε την ομάδα σε δύσκολα μονοπάτια φέρνοντας την στο στόχαστρο της UEFA

και του Financial Fair Play.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, υπάρχει συγκεκριμένος Αθλητικός διευθυντής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις, ο άνθρωπος αυτός που έχει σημαντικό βιογραφικό και κατάγεται από την κεντρική Ευρώπη γνωρίζει τα πάντα για το κλαμπ. Ακόμη βέβαια δεν υπάρχουν υπογραφές ούτε και συμφωνία καθώς το θέμα της πανδημίας και το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το τι ακριβώς θα συμβεί έχει παγώσει τις διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπά: Ε όχι και χοντρός! (pics)

Πάντως στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν μέσα σε αυτό το μήνα να κλείσουν την υπόθεση νέος Αθλητικός διευθυντής θα πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Αθλητικός Διευθυντής θα έρθει άμεσα να πιάσει δουλειά και θα σχεδιάσει μαζί με τον Αμπέλ Φερέιρα το πώς θα κινηθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την ενίσχυση τους αλλά και θα τρέξει τις πωλήσεις παικτών που ενδιαφέρουν μεγάλους συλλόγους. Ακπόμ, Γιαννούλης, Λήμνιος και Σβιντέρσκι είναι παίκτες οι οποίοι έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων αλλά ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει κάποιους από αυτούς μόνο αν τα χρήματα που θα προσφερθούν θα είναι αυτά που ζητάει ο δικέφαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπερμπάτοφ: «Αγάπησα τον ΠΑΟΚ αλλά δεν πέρασα καλά με τον προπονητή!» (vid)

Να σημειώσουμε, ότι ο νυν τεχνικός διευθυντής, Μάριο Μπράνκο, ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό και η παρουσία του στην ομάδα είναι τυπική. Ο Πορτογάλος χρεώθηκε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να φέρει χρήματα στο σύλλογο και να βοηθήσει ώστε να πουληθεί κάποιος παίκτης για να έχει ο ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα όταν θα παρουσιαστεί στην UEFA.

Η φετινή χρονιά ήταν τραγική σε ότι αφορά τα έσοδα,νκαθώς οι αγορές ήταν πάλι μεγάλες χωρίς μάλιστα να προσφέρουν ενώ δεν υπήρξαν πωλήσεις και φυσικά ούτε πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Για καλή του τύχη βέβαια, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να “σβήσει” τη φετινή σεζόν. Αυτό διότι δεν θα πάρει υπόψη της η UEFA την τρέχουσα σεζόν, ως ένα από τα μέτρα που πήρε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να βοηθήσει τους συλλόγους που ταλαιπωρούνται, μετά τη καραντίνα που έχει επιβληθεί στο ποδόσφαιρο,λόγω του κορονοϊού.

Το άρθρο ΠΑΟΚ-Αθλητικός Διευθυντής: Πότε θέλει να τον ανακοινώσει εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα