ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση στον Φάμπιο Αμπρέου

20:16 3/9/2020 - Πηγή: Sportime
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς, με το Sportime να σας ενημερώνει τις προηγούμενες ημέρες πως θα αποκτούσε εξτρέμ. Δεν είναι όμως η μοναδική θέση που αναζητά ενίσχυση. Ψάχνει τερματοφύλακα αλλά παρά την παρουσία των Άκπομ, Σβιντέρσκι, ψάχνει και επιθετικό.

Στην Πορτογαλία λένε πως τον βρήκε. Τουλάχιστον όσον αφορά το Νο1 στόχο για τη θέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κίνηση για τον Φάμπιο Αμπρέου.

Ο

λόγος για τον 27χρονο διεθνή με την Ανγκόλα επιθετικό της Μορεϊρένσε, που έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι.

Η Μορεϊρένσε ήταν 8η στη Liga Nos και ο Αμπρέου έκανε σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ αλλά και 4 ασίστ.

Η κίνηση του ΠΑΟΚ για τον Αμπρέου είναι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση για δανεισμό αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021. Προφανώς λόγω FFP.

Ο Αμπρέου θεωρείται από τις «έξυπνες βόμβες» από την πορτογαλική αγορά και τώρα είναι στο πικ του.

Έμαθε ποδόσφαιρο στην Αγγλία και έχει αγωνιστεί σε Μαρίτιμο, Ριμπέιρα Μπράβα και Πεναφέλ.

Στη σεζόν 2019-20, ο 27χρονος άσος ήταν Νο1 στη λίστα με το καλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας (ο συσχετισμός σουτ/γκολ αλλά με τουλάχιστον 25 προσπάθειες συνολικά). Με 35% ήταν μπροστά από σούπερ σταρ όπως οι Τέγιες, Βινίσιους, Ταρεμί, Πίτσι, Τεξέιρα και Ράφα Σίλβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ισπανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ ο Αμπρέου βρίσκεται/βρέθηκε στη λίστα των Μπέτις, Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά και Ουέσκα.

Από εκεί πέρα, δε θα πρέπει να αποκλειστεί και εφόσον προχωρήσει το θέμα με τον Αμπρέου, στον ΠΑΟΚ να περιμένουν νέες προτάσεις για τον Άκπομ. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.



Το άρθρο ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση στον Φάμπιο Αμπρέου εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα