ΠΑΟΚ: Άμεση ανασύνταξη – Στροφή στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ

12:43 5/4/2021 - Πηγή: Sportime
Μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (7/4, 20:00).

Δεν υπάρχει καιρός για… δάκρυα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί καθώς παραμένει ορθάνοιχτος ο μεγαλύτερος στόχος του έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν.

Το

Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί προτεραιότητα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι έχουν μία μοναδική διέξοδο για να αφήσουν θετικό πρόσημο στην κατά τ’ άλλα αποτυχημένη σεζόν, που διανύει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πήρε την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έχει πάρει μαζί του στην Αθήνα 25 παίκτες αφού η αποστολή δεν θα γυρίσει στη βάση της.

Στο ματς της Τετάρτης αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, του οποίου η παρουσία είναι καταλυτική στο παιχνίδι του Δικεφάλου.

Ο δεύτερος τη τάξει θεσμός, άλλωστε ταιριάζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία μετρά τρεις κατακτήσεις στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις.

Στόχος είναι ένα σκορ πρόκρισης μέσα στον ΟΑΚΑ απέναντι σε μία ΑΕΚ, που διανύει μεγαλύτερη κρίση ώστε στη ρεβάνς της Τούμπας  ο ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί για πρόκριση στον τελικό.



από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα