ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Η πιθανή ενδεκάδα των ασπρόμαυρων

Μετά από το διάστημα διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ ρίχνεται ξανά στη… μάχη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο νταμπλούχος Ελλάδας, θα υποδεχτεί την Κυριακή 24/11 την ΑΕΛ στην Τούμπα και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία

προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε χθες και μετά το πέρας αυτής, ο Πορτογάλος έκανε γνωστή την αποστολή η οποία είχε μία θετική είδηση καθώς σε αυτήν βρίσκεται ξανά ο Ζοσέ Μαουρίσιο που ανεβάζει στροφές προσπαθώντας να επανέλθει ξανά στην επιθυμητή αγωνιστική φόρμα. Οι ασπρόμαυροι δεν έχουν απουσίες εκτός απο τις γνωστές μακροχρόνιες των Ζαμπά και Βέρνμπλουμ καθώς στην ενεργό δράση επέστρεψε και ο Φερνάντο Βαρέλα που βρίσκεται επίσης στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο Αμπελ Φερέιρα που δεν πήρε μαζί του για το ματς με την ΑΕΛ τους Μίροσλαβ Στοχ και Λάζαρο Λάμπρου, δεν αναμένεται να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα με τον Πορτογάλο να σκέφτεται την πιθανότητα να ξεκινήσει απο την αρχή τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τότε στην εστία του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Ινγκασον με τον Κρέσπο. Στα άκρα θα αγωνιστεί ο Γιαννούλης με τον Μάτος και στα χαφ ο Μίσιτς με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στα εξτρέμ πιθανότατα θα τοποθετηθούν ο Λημνιός με τον Βιειρίνια (εκτός αν ο Φερέιρα επιλέξει τον Ελ Καντουρί) ενώ πίσω απο τον προωθημένο Κάρολ Σβιντέρσκι θα παίξει ο Ντιεγκο Μπίσεσβαρ.

Θυμίζουμε πως σε συνολικά 30 αγώνες για την Α’ Εθνική ο Δικέφαλος έχει 22 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, με τα τέρματα να είναι 67 υπέρ και 21 κατά. Πέρσι, η ΑΕΛ προηγήθηκε στην Τούμπα με τον Νούνιτς στο 36΄ αλλά ο μετέπειτα πρωταθλητής ΠΑΟΚ με γκολ των Πρίγιοβιτς και Ακπομ πήρε το τρίποντο.

The post ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Η πιθανή ενδεκάδα των ασπρόμαυρων appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα